Ελλάδα

Γυναίκα αρχηγός άρματος!

Μια ... άλλη εικόνα στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Για πρώτη φορά είδαμε στη θέση αρχηγού πληρώματος ενός άρματος γυναίκα.

Είναι αυτό που λένε “περνάει και τρέμει η γη”! Κυριολεκτικά, αν και … βάζουν το χεράκι τους και οι δεκάδες τόνοι του άρματος.

Η αξιωματικός του στρατού έκανε την εμφάνισή της στην Εθνική Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών κατά τη διάρκεια της πρόβας για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Βέβαια λόγω της γωνίας της φωτογραφίας δεν είναι ευδιάκριτο εάν η αξιωματικός βρίσκεται στο πυργίσκο άρματος μάχης ή στην κορυφή του πύργου αυτοκινούμενου πυροβόλου. Όπως και να ‘χει η εικόνα είναι εντυπωσιακή.

Διαβάστε επίσης:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κολωνός: Πυροβολισμοί σε καφετέρια
Συναγερμός έχει σημάνει στον Κολωνό όπου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν πέσει πυροβολισμοί σε καφετέρια. Η αστυνομία ενημερώθηκε...
Κολωνός: Πυροβολισμοί σε καφετέρια
Σχέδια για νέα έξοδο της Αττικής Οδού στη Μεταμόρφωση για αποσυμφόρηση του κόμβου
Στον κόμβο της Μεταμόρφωσης, τα οχήματα που κινούνται στον κλειστό αυτοκινητόδρομο προς Ελευσίνα και όταν επιθυμούν να κατευθυνθούν προς Λαμία ή Πειραιά χρησιμοποιούν μία κοινή έξοδο, γεγονός που δημιουργεί έντονη συμφόρηση, ειδικά σε ώρες αιχμής.
Μποτιλιάρισμα 2