Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

LIVE NEWS: «Ο Ανδρέας Ηλιάδης μου έδωσε τεράστια δύναμη» δηλώνει 28χρονη που έκανε μεταμόσχευση πνευμόνων

LIVE NEWS: «Ο Ανδρέας Ηλιάδης μου έδωσε τεράστια δύναμη» δηλώνει 28χρονη που έκανε μεταμόσχευση πνευμόνων

«Ο Ανδρέας Ηλιάδης μου έδωσε δύναμη. Μόνο ευγνωμοσύνη και σεβασμό μπορώ να νιώσω», δήλωσε η 28χρονη Δήμητρα Ντίλιου, μια κοπέλα που έκανε μεταμόσχευση πνευμόνων μέσω του εντατικολόγου, εις βάρος του οποίου ο Αλέξης Κούγιας άφησε υπόνοιες σχετικά με τον θάνατο της Τζωρτζίνας, της κόρης της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η 28χρονη Δήμητρα μίλησε στο LIVE NEWS και στον Νίκο Ευαγγελάτο για τον Ανδρέα Ηλιάδη και για τη βοήθεια που της προσέφερε με τη μεταμόσχευση πνευμόνων που έκανε. Η ίδια περιγράφει πόσο επίπονη ήταν η ζωή της πριν τη μεταμόσχευση και τονίζει την «τεράστια δύναμη» που της έδωσε, σε αντίθεση με όσα ισχυρίστηκε ο Αλέξης Κούγιας.

«Η ζωή μου πριν τη μεταμόσχευση ήταν αρκετά δύσκολη, αρκετά επώδυνη και επίπονη, γιατί ανά 15 ημέρες ήμουν στο νοσοκομείο και 24 ώρες το 24ωρο ήμουν με οξυγόνο. Αυτό σημαίνει ότι με περιόριζε σε όλες μας τις μετακινήσεις, δεν είχα κοινωνική ζωή, δεν μπορούσα να δω από κοντά τους φίλους μου. Ήταν αρκετά δύσκολα», είπε η Δήμητρα στο LIVE NEWS και στον Νίκο Ευαγγελάτο.

Με το χαμόγελο στα χείλη, η 28χρονη δηλώνει ότι ο Ανδρέας Ηλιάδης της έδωσε ελπίδα. «Είναι πάνω απ’ όλα άνθρωπος. Ήρθε στη ζωή μου, γιατί ήταν το πρώτο τηλεφώνημα για ένα μόσχευμα που είχε βρεθεί, αλλά δεν μου έκανε. Όταν είχε έρθει στα Γιάννενα ήρθε και στο σπίτι μου, ήθελε να με γνωρίσει. Μου έδωσε τεράστια δύναμη και μου είπε “μη φοβάσαι, είμαι δίπλα σου, θα το παλέψουμε μαζί”».

«Πρώτα είναι άνθρωπος και μετά γιατρός. Από τότε κάθε μέρα με παίρνει τηλέφωνο για να δει πως είμαι, είναι δίπλα μου, είναι κομμάτι της ζωής μου. Είμαι δίπλα του και στηρίζουμε ο ένας τον άλλον», δήλωσε η Δήμητρα και τόνισε ότι μετά τη μεταμόσχευση ένιωσε πως ξαναγεννήθηκε.

«Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου την οικογένεια που μου χάρισε απλόχερα αυτό το δώρο. Μόνο ευγνωμοσύνη και σεβασμό μπορώ να νιώσω», κατέληξε η 28χρονη Δήμητρα Ντίλιου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις