Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Ο αστυνομικός που άνοιξε την αγκαλιά του στους μετανάστες

Πηγή Megaratv
Πηγή Megaratv

Άνοιξε την αγκαλιά του σε δεκάδες πρόσφυγες και μετανάστες. Είναι αστυνομικός που τιμάει με τη συμπεριφορά του και το Σώμα.

Το θέμα φέρνει μέσω του megaratv στη δημοσιότητα ο Αλέξανδρος Αραπέτσικας. Δεν λέει το όνομα του αστυνομικοί, δείχνει όμως τις φωτογραφίες που αποτελούν ντοκουμέντο και αναφέρεται στην ιστορία του.

Πρόκειται για τον αστυνομικό με τα αρχικά Μ.Κ. που υπηρετούσε ως πριν λίγο καιρό στη Σάμο και ήρθε σε επαφή με τον ανθρώπινο πόνο και αποφάσισε να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορούσε…

Σύμφωνα με το megaratv “οι νέοι της παραπάνω φωτογραφίας έφυγαν πρiν από περίπου ένα χρόνο από τη Δαμασκό της Συρίας, πέρασαν από το Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών στη Σάμο και σήμερα ζουν και εργάζονται στη Γερμανία. Από το Κέντρο Υποδοχής θυμούνται και αυτοί όπως και πολλοί άλλοι έναν αστυνομικό τον οποίον φώναζαν με το μικρό του όνομα. Κράτησαν επαφή μέσω Facebook από όπου μοιραζονται ακόμη και σήμερα τα νέα τους και τον συμβουλεύονταν για ό,τι χρειάζονταν όσο βρίσκονταν στην Ελλάδα.”

“Το κοριτσάκι της φωτογραφίας, η μικρή Bella, ήρθε μαζί με τη μητέρα της από το Κονγκό. Ο Μ.Κ. εκανε ενέργειες προκειμένου να γίνει ανάδοχός της, όμως ελλείψει νόμιμων εγγράφων της ίδιας και της μητέρας της αυτό δεν ηταν δυνατό. Σήμερα βρισκεται ακόμα στη Σάμο.”

Πηγή Megaratv

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε