Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Πέθανε ο αγωνιστής των μικροομολογιούχων Γ.Ντόκος

Πέθανε ο αγωνιστής των μικροομολογιούχων Γ.Ντόκος

Σε ηλικία μόλις 49 ετών “έσβησε” ο μπροστάρης των αγώνων των μικροομολογιούχων. “O Γιάννης έσκασε από τη στεναχώρια του” λέει στο Newsit ο πρόεδρος του ΣΥΦΠΟΕΔ.

Το απόγευμα της Τρίτης πέθανε μέσα στο σπίτι του στο Παγκράτι ο αγωνιστής των μικρομολογιούχων Γιάννης Ντόκος.

Ο θάνατος του έγινε αντιληπτός μια μέρα μετά καθώς ο 49χρονος δεν απαντούσε στα τηλέφωνα συγγενών και φίλων οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία όπου με τη συνδρομή κλειδαρά μπήκε στο διαμέρισμα της οδού Ευμενους 42.

Ο Γιάννης Ντόκος είχε πρωτοστατήσει στις διαμαρτυρίες εναντίον του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους αλλά και στη εισβολή των μικροομολογιούχων στην γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού.

Ο 49χρονος αγωνιστής των μικροομολογιούχων πέθανε από φυσικά αίτια ωστόσο όσοι τον ήξεραν λένε πως έσκασε από τη στεναχώρια του.

Οπως χαρακτηριστικά δήλωσε στο Newsit o Πρόεδρος της Διοικητικής Επιτροπής του Συλλόγου Φυσικών Προσώπων Ομολογιούχων του Ελληνικού Δημοσίου, Γιάννης Μαρινόπουλος “χάσαμε έναν μεγάλο αγωνιστή την Τρίτη το απόγευμα. Εγώ πιστεύω ότι δεν άντεξε ο άνθρωπος, είναι ξεκάθαρο πως είχε κάποια προβλήματα υγείας αλλά πραγματικά έσκασε από τη στεναχώρια του και αυτή τη στιγμή δεν είναι πια μαζί μας.

Στις συναντήσεις που θα κάνουμε σήμερα με εκπροσώπους του Υπουργείου θα είμαστε με μαύρα περιβραχιόνια σε ένδειξη πένθους. Αντί στεφάνων θα καταθέσουμε το συμβολικό ποσό των 200 ευρώ στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Δε θα μιλήσω για ηθικούς αυτουργούς γιατί είναι βαρύ αλλά στην πραγματικότητα νομίζω πως υπάρχουν. Πάνω απ΄όλα αυτό που πρέπει να κάνουμε και οφείλουμε στην κόρη του Γιάννη Ντόκου, γιατί άφησε ένα παιδί ορφανό, ειναι να πάρει τα λεφτά από την περιουσία του πατέρα της” είπε τέλος ο κύριος Μαρινόπουλος.

Ακούστε τι δήλωσε στο Newsit ο Πρόεδρος της Διοικητικής Επιτροπής ΣΥΦΠΟΕΔ:

Στην ιστοσελίδα του συλλόγου των μικροομολογιούχων η είδηση του θανάτου του Γιάννη Ντόκου είναι πρώτο θέμα.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: ΣΥΦΠΟΕΔ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

“Καρτέρι” μικροομολογιούχων στον Σαμαρά (ΦΩΤΟ)

Η “φτωχή” ανακοίνωση της Ν.Δ. μετά την εισβολή των μικροομολογιούχων

Έκανα ό,τι μπορούσα, απαντά ο Βενιζέλος στους μικροομολογιούχους μετά την επίθεση που δέχθηκε την περασμένη εβδομάδα

Μικροομολογιούχοι κλωτσούσαν και έριχναν μπουνιές στο αυτοκίνητο του Βενιζέλου – Είχαν εγκλωβίσει τον Σαχινίδη – Το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί την αστυνομία




 

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε