Πολιτική

Η “φτωχή” ανακοίνωση της Ν.Δ. μετά την εισβολή των μικροομολογιούχων

Μετά το άγριο σκηνικό στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, όπου μικρομολογιούχοι πέταξαν αυγά και φώναζαν "κλέφτες", η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε ανακοίνωση όπως άλλωστε είχε υποσχεθεί και ο γραμματέας του κόμματος, κ. Κεφαλογιάννης.

Ωστόσο, στην ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος αναφέρεται απλά ότι η κυβέρνηση θα κρατήσει τη δέσμευσή της, έτσι γενικά, ενώ κάνει λόγο για τραμπούκισμούς, με αφορμή την εισβολή των μικροομολογιούχων μέσα στα γραφεία του κόμματος στη Λεωφόρο Συγγρού.

Η ανακοίνωση είναι η εξής:

«Η Νέα Δημοκρατία κατανοεί τον κόσμο που υπέστη –όπως οι ομολογιούχοι- άδικες θυσίες και δεν εγκαταλείπει τη δέσμευσή της να κάνει ό,τι μπορεί, μόλις η χώρα καταφέρει να σταθεί στα πόδια της.

Ακρότητες, όμως, όπως αυτές που συνέβησαν, σήμερα, στα Κεντρικά Γραφεία της, δεν προσφέρουν τίποτα σε κανέναν. Οι τραμπουκισμοί των λίγων εκθέτουν τους πολλούς».

Ωστόσο, όπως καταλαβαίνει ο καθένας, αυτή η ανακοίνωση είναι τόσο αόριστη που κανείς μικροομολογιούχος που έχει χάσει την περιουσία του, με το κούρεμα, δεν θα ικανοποιηθεί. Άλλωστε, οι μικροομολογιούχοι περίμεναν αυτή την ανακοίνωση για να αποφασίσουν τη στάση τους.

Και σε αυτή την ανακοίνωση οι μικροομολογιούχοι δεν παίρνουν καμία σοβαρή απάντηση για τα χρήματα που έχουν χάσει!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την ΕΡΤ και ενημερώθηκε για τη νέα υπηρεσία αυτόματου υποτιτλισμού των δελτίων ειδήσεων
Ο Πρωθυπουργός δήλωσε απολύτως ανοιχτός στην αναπροσαρμογή των απολαβών του προσωπικού της ΕΡΤ, καλύπτοντας μέρος της διαφοράς στις αμοιβές με τους ιδιωτικούς σταθμούς
Επίσκεψη του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΕΡΤ
«Η δικαστής Ιρένα Γκιόκα που με καταδίκασε είχε καταδικαστεί στην Ελλάδα για πλαστογραφία» καταγγέλλει ο Φρέντι Μπελέρης
«Γι' αυτό ζητώ την αναθεώρηση των αποφάσεων που με φυλάκισαν για 16 μήνες και μου στέρησαν τη Δημαρχία της Χειμάρρας», εξηγεί ο Βορειοηπειρώτης ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας
Φρέντι Μπελέρης