Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Άγιος Παντελεήμονας: Συγκλονίζει στο newsit.gr η μαρτυρία της 32χρονης που έπεσε θύμα ομηρίας και βιασμού

Άγιος Παντελεήμονας: Συγκλονίζει στο newsit.gr η μαρτυρία της 32χρονης που έπεσε θύμα ομηρίας και βιασμού

Συγκλονίζουν όσα λέει στο newsit.gr η 32χρονη που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ομηρίας και βιασμού από έναν 35χρονο Αιγύπτιο, στον Άγιο Παντελεήμονα.

Ο φερόμενος ως δράστης της είχε κάνει τα ίδια και την Πρωτοχρονιά του 2022 και είχε κατηγορηθεί για δύο κακουργήματα και πέντε πλημμελήματα, καθώς σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αρπαγής και τα πλημμελήματα της κατοχής εμπρηστικών ειδών, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της απειλής, της οπλοφορίας και της βίας κατά υπαλλήλων. Τότε η γυναίκα τον είχε καταγγείλει στις Αρχές και ο Αιγύπτιος είχε καταλήξει στη φυλακή, όταν όμως αποφυλακίστηκε τη στοχοποίησε ξανά.

Η ίδια μιλώντας στο newsit.gr αναφέρει χαρακτηριστικά: “Βγήκε από την φυλακή και έκανε τα ίδια και χειρότερα. Νόμιζα ότι θα έχει βάλει μυαλό, ότι θα έχει μάθει από το λάθος του που ήταν μέσα, ότι θα έχει μετανιώσει. Πήγαινα και στην φυλακή που ήταν, γιατί ήθελα να έχουμε καλές σχέσεις, επειδή φοβόμουν. Μου έλεγε ότι “αν δεν με βγάλεις από την φυλακή, θα στείλω κόσμο για να πάνε να σκοτώσουν τα παιδιά σου”.

Σύμφωνα με όσα λέει η ίδια, ο 35χρονος “αποφυλακίστηκε πριν από περίπου ένα μήνα. Βγήκε αυτός από την φυλακή και ήταν σαν να μπήκα εγώ. Φοβόμουν να βγω από το σπίτι μου, σταμάτησα και την δουλειά και τα πάντα, πήγαινε και απειλούσε και γνωστούς μου. Τώρα δεν ξέρω τι θα γίνει”.

Στη συνέχεια, περιγράφει όσα βίωσε για δεύτερη φορά, το απόγευμα της 6ης Ιανουαρίου 2023, αλλά και το πώς κατάφερε να ξεφύγει και να πάει στην αστυνομία. “Τώρα με βρήκε, όταν καθόμουν σε ένα παγκάκι και με πήρε χωρίς να μου πει τίποτα. Δεν με πήγε από την Αχαρνών γιατί είχε κόσμο. Ήταν 7 το απόγευμα, με πήγε από στενά και μου είπε ότι “αυτή την φορά δεν μπορεί να σε σώσει ούτε η αστυνομία, ούτε κανείς. Θα κάνεις ό,τι σου λέω εγώ, αλλιώς θα στείλω κάποιον να σκοτώσει τα παιδιά σου”. Μου έλεγε ότι “εγώ θα σε παντρευτώ οπωσδήποτε. Αυτή τη φορά δεν θα σε χτυπάω στο live όπως τότε. Αυτή τη φορά θα σε κακοποιήσω σεξουαλικά live και θα σε δει όλος ο κόσμος”. Αυτή τη φορά δεν με χτύπησε, με βίασε. Όταν βγήκε από το σπίτι, μου είχε πάρει την ταυτότητά μου μαζί και με είχε κλειδώσει. Βρήκα τα κλειδιά, βγήκα από το σπίτι και παρόλο που φοβόμουν, πήγα στην αστυνομία”, σημειώνει.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις