Ελλάδα

Αιφνιδιαστική κατάληψη στο γραφείο Χουλιαράκη από ενστόλους

Ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ και άλλα πέντε άτομα ανέβηκαν αιφνιδιαστικά στο γραφείο του αναπληρωτή ΥΠΟΙΚ Γιώργου Χουλιαράκη στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Συνεχίζεται η κατάληψη που πραγματοποιούν από το πρωί ένστολοι στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας Γιώργου Χουλιαράκη, στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Νωρίτερα, ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρης Γερακαράκος, δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ:«Δεν πρόκειται να φύγουμε από εδώ, εάν δεν δούμε τον κ.Χουλιαράκη. Ο υπουργός έχει υποχρέωση να μας δει και να ακούσει αυτά που έχουμε να του πούμε». Σημειώνεται ότι στις 17:00 το απόγευμα πρόκειται να πραγματοποιηθεί πανελλαδική συγκέντρωση ενστόλων, έξω από την Παλαιά Βουλή.

Το πρωί ειδικοί φρουροί ανήρτησαν πανό στον Λυκαβηττό με το οποίο απευθύνονταν στον Αλέξη Τσίπρα και την Άγκελα Μέρκελ, με το ερώτημα «πόσο κοστίζει η ζωή ενός αστυνομικού;».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η Hellenic Train διακόπτει τα δρομολόγια μεταξύ Λάρισας και Λειανοκλαδίου λόγω της υπερχείλισης του ποταμού Ενιπέα
Η εταιρεία ανακοίνωσε την αναστολή των δρομολογίων εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων που προκάλεσαν ζημιές στην υποδομή – Δύο αμαξοστοιχίες InterCity με πάνω από 600 επιβάτες ακινητοποιήθηκαν και μεταφέρθηκαν με λεωφορεία
Αμαξοστοιχία της Hellenic Train
Τρόλεϊ: Ξεκινά την Κυριακή στον Πειραιά το ξήλωμα του δικτύου – «Οικονομικότερη λύση τα ηλεκτρικά λεωφορεία»
Τι είπε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης για τα τρόλεϊ, την αντικατάστασή τους με ηλεκτρικά λεωφορεία αλλά και το κυκλοφοριακό χάος που υπάρχει καθημερινά στην Αθήνα
Τρόλεϊ 21