Ελλάδα

Άλλη μια νοσηλεύτρια πέθανε από κορονοϊό – Τι καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ

Πέθανε από κορονοϊό μια 47χρονη ένστολη νοσηλεύτρια στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννακός.

Όπως αναφέρει, πρόκειται για 12ο ατόμου από υγειονομικό προσωπικό. Ο κ. Γιαννακός αναφέρει ότι η 47χρονη είχε δύο παιδιά, και τις τελευταίες εβδομάδες πάλευε με τον ιό μέσα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου που υπηρετούσε.

Ο κ. Γιαννακός θέτει ερωτήματα με το κατα πόσο προστατεύεται το ένστολο υγειονομικό προσωπικό, καθώς όπως υποστηρίζει η 47χρονη είχε υποκείμενα νοσήματα, όμως παρ όλα αυτά εργαζόνταν στη πρώτη γραμμή, στο εφημερείο του νοσοκομείου.

Όπως λέει, θα έπρεπε να ισχύει η εγκύκλιος του υπουργείου εσωτερικών και να εργάζεται σε κάποιο τμήμα της πίσω γραμμής. 

Η ΠΟΕΔΗΝ εκφράζει τα συλλυπητήριά της προς την οικογένεια και τους συναδέλφους της.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ραφαέλα Πιτσικάλη: Το μήνυμα της μητέρας της και η εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου
Η μητέρα της συνεχίζει την «αποστολή» της αδικοχαμένης Ραφαέλας και προσπαθεί να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για τη δωρεά μυελού των οστών
Ραφαέλα Πιτσικάλη
Κλειστό για τρεις μήνες το τμήμα Άρτα - Αμφιλοχία της Ιονίας Οδού προς Αντίρριο μετά την κατολίσθηση
Στις επόμενες περίπου είκοσι ημέρες αναμένεται να αποκατασταθεί η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Ιωάννινα, το οποίο θα λειτουργεί προσωρινά με αμφίδρομη κίνηση, ώστε να εξυπηρετούνται τα οχήματα και προς τις δύο κατευθύνσεις
Κατολίσθηση στην Ιονία Οδό 6