Ελλάδα

Ανήλικη απέδρασε από την ΓΑΔΑ

Μια 15χρονη από την Ρουμανία απέδρασε από τη ΓΑΔΑ, το απόγευμα της Παρασκευής (03.11.2017).

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 15χρονη -η οποία δεν είχε κάνει κάνει κάποιο αδίκημα- κρατούταν στα δωμάτια φιλοξενίας ανηλίκων, στο τμήμα ανηλίκων της ΓΑΔΑ. Περίμεναν την εισαγγελική εντολή για να την πάνε σε κάποιο ίδρυμα φιλοξενίας ανηλίκων.

Το νεαρό κορίτσι, εκμεταλλευόμενο το γεγονός ότι γίνονται εργασίες εξωτερικά του κτιρίου της ΓΑΔΑ και όλο το κτίριο καλύπτεται με σκαλωσιές, άνοιξε το παράθυρο του τρίτου ορόφου και διέφυγε.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Διεθνής Ημέρα Μνημείων: «Πλημμύρισαν» οι αρχαιολογικοί χώροι και τα μουσεία λόγω ελεύθερης εισόδου
Σειρά από εκδηλώσεις και δράσεις διοργανώνονται σε μουσεία, μνημεία και χώρους πολιτισμού, ενώ η είσοδος είναι δωρεάν για όλους - Η ημέρα έχει οριστεί από την UNESCO και το Διεθνές Συμβούλιο Μνημείων και Τοποθεσιών (ICOMOS)
Τουρίστες στην Ακρόπολη
Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Κεφαλονιάς: «Παρίστανε την νοσηλεύτρια» η γυναίκα που έκανε τις καταγγελίες μετά τον θάνατο της Μυρτούς
«Ψευδώς ανέφερε ότι οι γιατροί δεν ήταν παρόντες στο ΤΕΠ κατά την άφιξη της άτυχης 19χρονης κοπέλας με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με βάση τις μαρτυρίες της βάρδιας του νοσηλευτικού προσωπικού»
Διάδρομος νοσοκομείου 5