Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Άννυ: Η ψυχίατρος “μαϊμού” ξεσπά – Είπα ψέματα για να καταδικαστεί ο Σάββας και να βρει δουλειά μια φίλη μου!

ΦΩΤΟ FACEBOOK
ΦΩΤΟ FACEBOOK

Συγγνώμη στην οικογένεια της μητέρας της Άννυ ζήτησε η γυναίκα που προσποιήθηκε ότι ήταν ψυχίατρος, αμέσως μετά τη φρικιαστική αποκάλυψη ότι ο Σάββας, ο Βούλγαρος πατέρας, ήταν αυτός που σκότωσε το 4χρονο παιδί και στη συνέχεια φρόντισε να εξαφανίσει το πτώμα με αποτρόπαιες πράξεις.

Μεσω του newsit, η Μαρία Γρηγοριάδου, η οποία έκανε άνω κάτω τα κανάλια και αρκετές ενημερωτικές ιστοσελίδες σχετικά με την υπόθεση της Άννυ και τελικά συνελήφθη, ζητάει συγγνώμη στην οικογένεια της αδικοχαμένης 4χρονης και αλλα και στην κοινή γνώμη.

Η 51χρονη γυναίκα, η οποία ισχυρίστηκε πως ειναι ψυχολόγος του ΟΚΑΝΑ και κατέθεσε δημοσίως ψεύδη στοιχεία σχετικά με τον πατροκτόνο και την μητέρα του κοριτσιού, αφέθηκε ελεύθερη, καθώς όπως είπε ο δικηγόρος της “το δικαστήριο πίστεψε την απολογία της”.

“Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλε το. Ειδικά όταν πρόκειται για μια τέτοια περίπτωση. Δυστυχώ,ς έφυγε η Άννυ αλλά ήθελα να βοηθήσω τα παιδιά. Έκανα ένα λάθος για το μετανιώνω. Δεν ήξερα ότι ήταν τόσο μεγάλο λάθος. Ο εισαγγελέας θέλει να με γνωρίσει. Το πλήρωσα ακριβά το λάθος μου”, μας λέει χαρακτηριστικά.

Όπως μας λέει αποφάσισε να πει ψέματα γιατί “φοβόμουν πως θα άφηναν τον παιδοκτόνο ελεύθερο με κάποιο χαρτί” και “για να βρει δουλειά μια φίλη μου”.

“Δεν είπα ψέματα στον αέρα όπως υποστήριξε ο δικηγόρος μου στο ότι ο σκοπός μου ήταν άλλος. Το έκανα για να βοηθήσω μια φίλη μου με τέσσερα παιδιά, η οποία μου έχει σταθεί καλύτερα απο αδερφή. Ο απώτερος σκοπός ηταν να την βοηθήσω να βρει μια δουλειά”, σημειώνει στο Newsit και συνεχίζει: “ούτε ναρκωμανής είναι, ούτε εκδίδεται η φίλη μου. Είναι μια πάρα πολύ καλή μητέρα. Όταν είδα το περιστατικο πραγματικά με άγγιξε και ήθελα να βγω σε μια εκπομπή για να καταθέσω την γνώμη μου. Αλλα δυστυχώς το ενα ψέμα φέρνει το άλλο. Έπρεπε να δηλώσω μια ιδιότητα για να μπορώ να βγω στον αέρα. Δεν ήθελα να τον αφήσουν ελεύθερο με κάποιο χαρτί. Βγήκα στον αέρα ζητώντας να βρουν μια δουλειά στην φίλη μου”.

“Η φίλη που ήθελα να βοηθήσω είναι λογίστρια και δεσμεύτηκαν να βρουν δουλειά στη φίλη μου. Το δικαστήριο με πίστεψε και με άφησε ελεύθερη και σημερα δεν μου έριξαν ούτε μια μέρα. Δεν το έκανα για δημοσιότητα, το έκανα για να βοηθήσω μια φιλη μου”, προσθέτει.

“Με έβγαλαν τρελή. Είμαι συνταξιούχος, έχω προβλήματα υγείας και αυτή τη στιγμή δεν έχω λεφτά ούτε για τσιγάρα. Αν είναι να βγει κάτι γι’ αυτά τα παιδιά της φίλης μου”, λέει.

“Εγώ δεν είπα ψέματα για την Άννυ είπα για τον Σάββα που σκότωσε το παιδάκι ότι θα πληρώσουν ένα ψυχίατρο να κάνει μια ψεύδη διάγνωση. Το έγκλημα έχει ταράξει το πανελλήνιο. Εγώ ήθελα αυτά τα δυο πράγματα. Να πω οτι αυτός ο άνθρωπος είχε συνείδηση όταν έκοβε το παιδάκι και όταν κάλεσε να φτιάξουν τα φρεάτια. Εναπόθεσα την προσωπική μου άποψη. Την εναπόθεσα σαν ενα όνομα που μου ήρθε εκείνη τη στιγμή”, συνεχίζει χαρακτηριστικά στο Newsit.

“Ο εισαγγελέας με ρωτησε αν εχω βγάλει σχολή και του είπα οτι ειμαι χαζή και ευαίσθητη. Μου φέρθηκαν τόσο πολύ καλά. Με πήγαν στο κέντρο υγείας. Εγώ τους είπα να πάω στον εισαγγελέα και μετά στο νοσοκομείο. Είχα προβλήματα υγείας”, λέει.

Ακούστε όσα είπε στο NewsIT η Μαρία Γρηγοριάδου:



ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε