Ελλάδα

Ανοιχτό από σήμερα το κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά

Ανοιχτό για το κοινό το Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά, στο πλαίσιο της επιλογής Κυβέρνησης και ΥΠΠΟΤ να σταματήσουν τα Ολυμπιακά Ακίνητα να είναι κτίρια κουφάρια.

Στην ομιλία του ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος, επεσήμανε ότι το άνοιγμα του κωπηλατοδρομίου του Σχοινιά στο κοινό είναι μόνο η αρχή μιας σειράς ενεργειών με στόχο τη μεταολυμπιακή αξιοποίηση των Ολυμπιακών Ακινήτων. Είναι μέρος ενός μεγαλύτερου σχεδίου που περιλαμβάνει παρεμβάσεις στον Άγιο Κοσμά, στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις του Ελληνικού, στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, στον Ολυμπιακό Πόλο του Φαλήρου, στο ΣΕΦ και στο ΟΑΚΑ. 

Στόχος της κυβέρνησης, όπως είπε, είναι να κλείσουν οι «μαύρες τρύπες» στον αστικό ιστό που δημιουργήθηκαν από την εγκατάλειψη των ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Να επιστρέψουν με διάφορους τρόπους οι χώροι αυτοί στους πολίτες και να αποτελέσουν πηγές ανάπτυξης για την πόλη. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Αισθανόμενος ότι τον κερατώνει έφτασε στο τραγικό αποτέλεσμα» λέει ο δικηγόρος του 40χρονου συζυγοκτόνου του Βόλου - Κηδεύτηκε στην Αλβανία η 36χρονη
Για το αντικείμενο από το μπάρμπεκιου, ο Βασίλης Νουλέζας είπε ότι ο 40χρονος το πήρε πάνω στον θυμό του για να την τρομάξει
Ο 40χρονος δράστης της γυναικοκτονίας στον Βόλο