Ελλάδα

Αποκάλυψη Μουζάλα: Μαζί με τους πρόσφυγες ήρθαν στην Ελλάδα και τζιχαντιστές

Το φόβο πολλών πολιτών επιβεβαίωσε ο υπηρεσιακός υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Μουζάλας, ο οποίος μιλώντας στην τηλεόραση του Star παραδέχθηκε πως έχουν μπει στην Ελλάδα και τζιχαντιστές ανάμεσα στους πρόσφυγες που βρίσκονται στα νησιά της χώρας.

Χαρακτηριστικά ο κ. Μουζάλας δήλωσε πως θα ήταν ανόητος όποιος πει ότι δεν συμβαίνει αυτό δηλαδή ανάμεσα στους πρόσφυγες να έχουν περάσει και τζιχαντιστές στην Ελλάδα με σκοπό να περάσουν στην Ευρώπη.

Βέβαια ο κ. Μουζάλας διευκρίνισε πως οι τζιχαντιστές διεθνώς δεν έχουν ανάγκη να περάσουν στην Ευρώπη.

Όπως δήλωσε το 60% των προσφύγων στην Ελλάδα είναι από άνθρωποι της μεσαίας τάξης από τη Συρία που φεύγουν από τη χώρα τους υπό το φόβο των τζιχαντιστών, το 20% Αφγανοί και το 15-20% είναι οι λεγόμενοι μετανάστες χωρίς χαρτιά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θρήνος για την παρέα των 4 που θάφτηκαν κάτω από τη χιονοστιβάδα στα Βαρδούσια όρη - «Ήταν όλοι έμπειροι ορειβάτες»
Πρόκειται για το πιο φονικό ορειβατικό δυστύχημα μετά το 2004 - «Όταν η ώρα πήγε 5 και καθώς οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν αυτές ώστε κάποιος να προσεγγίσει την κορυφή, ανησύχησα» λέει φίλος τους ορειβάτης
Τα θύματα στα Βαρδούσια όρη
Ο αγροτοσυνδικαλιστής Γιώργος Μπότας για τη δέσμευση των λογαριασμών του: «Έχω υποβάλλει κανονικά και νόμιμα δηλώσεις»
«Πήρα τηλέφωνο στην τράπεζα να ρωτήσω τι συμβαίνει με τους λογαριασμούς μου και μου είπαν ότι έχουν δεσμευτεί από το ελληνικό FBI για οικονομικό έγκλημα», δήλωσε χαρακτηριστικά
Ο αγροτοσυνδικαλιστής Γιώργος Μπότας 22