Ελλάδα

ΑΣΕΠ Προκήρυξη 4Ε/2017: Oι αποκλειόμενοι λόγω έλλειψης τυπικών προϋποθέσεων

Έλλειψη τυπικών προϋποθέσεων διαπιστώθηκε για την επιλογή 9 μελών στην Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών. Η ανακοίνωση του ΑΣΕΠ.

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ ο προβλεπόμενος από την Προκήρυξη 4Ε/2017 πίνακας αποκλειόμενων υποψηφίων. Διαβάστε αναλυτικά τι ισχύει.

ΑΣΕΠ Προκήρυξη 4Ε/2017: Οι αποκλειόμενοι

Συγκεκριμένα, διαπιστώνεται έλλειψη τυπικών προϋποθέσεων, για την επιλογή 9 μελών στην Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (ΑΕΠΠ) στο γνωστικό αντικείμενο «Νομικοί (με εξειδίκευση στο δίκαιο των δημοσίων συμβάσεων)».

Διευκρινίζεται ότι, οι αποκλειόμενοι  υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό ταυτότητας. Ο πίνακας αποκλειομένων μπορεί να αναζητηθεί στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του Οργανισμού (Πουλίου 6, Αμπελόκηποι).

Οι υποψήφιοι έχουν το δικαίωμα άσκησης ένστασης. Η προθεσμία υποβολής της ορίζεται από σήμερα, Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018. Ενώ ισχύει έως και την πάροδο της ημέρας Πέμπτης 18 Ιανουαρίου  2018.

Δείτε εδώ τον πίνακα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο Μιχάλης Αεράκης για το μακελειό στα Βορίζια: «Το θέμα είναι η Παιδεία, πρέπει να ληφθούν αυστηρά μέτρα»
«Τα νέα παιδιά θεωρούν "καπετανάτο" να πίνουν κούπες και όταν μεγαλώσουν να έχουν κι ένα περίστροφο στη μέση τους. Ή να βλέπουμε παιδάκια 9 χρονών να οδηγούν τζιπ 4Χ4 και δεν τους μιλάει κανένας», υπογράμμισε ακόμα
Μιχάλης Αεράκης
Το τηλεφώνημα - παγίδα και οι δύο εκτελεστές του Γιάννη Λάλα, που έπεσε νεκρός στο ξενοδοχείο της Αράχωβας
Πιθανότητα οι εκτελεστές είχαν πίσω τους ομάδα υποστήριξης αποτελούμενη από ακόμη δύο άτομα - Εκτιμάται ότι έχουν εμπειρία στη χρήση πυροβόλων όπλων, στην παρακολούθηση, αλλά και στη νυχτερινές επιθέσεις
ΦΩΤΟ EUROKINISSI 5