Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Athens voice: Σάλος για την ανάρτηση με την νεκρή αποκλειστική!

Athens voice

Μια… τουλάχιστον “άστοχη” ανάρτηση που έκανε η Athens voice -τουλάχιστον μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει διάψευση- έχει προκαλέσει σάλο στα social media.

Αφορμή για την σφοδρότατη κριτική που δέχεται η Athens voice, είναι η τραγική υπόθεση με την γυναίκα που χθες, Σάββατο 29.06.2019, έχασε με εφιαλτικό τρόπο την ζωή της στο Νοσοκομείο Νίκαιας, πέφτοντας από τον πρώτο όροφο.

Οι πληροφορίες ανέφεραν πως εργαζόταν σαν αποκλειστική χωρίς να έχει τα απαραίτητα έγγραφα και φέρεται να έπεσε από τον πρώτο όροφο του νοσοκομείου, στην προσπάθειά της να αποφύγει έλεγχο.

Η τραγική αυτή υπόθεση, με την γυναίκα που όπως όλα δείχνουν έχασε την ζωή της για λίγα ευρώ, ήρθε στο προσκήνιο και σήμερα με μια ανάρτηση που διακινείται στα social media και φέρεται να έκανε η Athens voice.

Σε αυτήν, αναφέρεται: “Μετανάστρια από την Αρμενία, αποκλειστική νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο Νίκαιας, πήδηξε από το παράθυρο  και σκοτώθηκε για να μην απελαθεί. Κρίμα, έχασε την ευκαιρία να συνοδεύσει τον Τσίπρα στη δεξίωση του Προεδρικού”.

Οι αντιδράσεις ήταν σφοδρότατες, η Athens voice δεν έχει προχωρήσει σε κάποια διάψευση και τα σχόλια στα social media για την συγκεκριμένη ανάρτηση, έχουν πάρει “φωτιά”.

Για την ανάρτηση της Αthens voice, έχουν ήδη αντιδράσει στα social media και ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, αλλά και η… διάδοχός του, Έφη Αχτσιόγλου – Και οι δύο με σκληρότατες εκφράσεις

Όταν ο μισανθρωπισμός γίνεται αξία έχουμε καθήκον να υψώσουμε τη φωνή μας. Όταν ο κοινωνικός κανιβαλισμός θριαμβεύει κανείς δεν μπορεί να κοιμάται ήσυχος.Να μην το συνηθίσουμε!Να μην το επιτρέψουμε!

Gepostet von Dimitris Tzanakopoulos – Δημήτρης Τζανακόπουλος am Sonntag, 30. Juni 2019

Η σημερινή ανάρτηση της Athens Voice (official) που λοιδωρεί μια νεκρή μετανάστρια- καταδεικνύει τον μεγαλύτερο κίνδυνο…

Gepostet von Έφη Αχτσιόγλου -Effie Achtsioglou am Sonntag, 30. Juni 2019

Αμέτρητα είναι την ίδια ώρα τα σχόλια – κυρίως στο Twitter- που επικρίνουν την Athens voice

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις