Ελλάδα

Αυτός είναι ο 27χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 17χρονης μαθήτριας – Η συνομιλία στα social media και η νύχτα τρόμου

Στην ομάδα δημοφιλούς τράπερ, αλλά και γνώριμος των αστυνομικών αρχών ανήκει ο 27χρονος που συνελήφθη για βιασμό μετά από καταγγελία 17χρονης μαθήτριας.

Ο 27χρονος αποφυλακίστηκε στις 6 Απριλίου και άρχισε να συνομιλεί μέσω των social media με την 17χρονη κοπέλα, τρεις ημέρες μετά την έξοδό του από το σωφρονιστικό ίδρυμα.

Μετά από την πρόταση του 27χρονου συναντήθηκαν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (11.04.2022) σε πάρκο του Κορυδαλλού, εκείνος – όπως αναφέρει η 17χρονη – άρχισε να τη θωπεύει, με εκείνη να αντιδρά και να του ζητάει να την αφήσει να φύγει.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 27χρονος την οδήγησε σε ένα διαμέρισμα στην Αγία Βαρβάρα, το οποίο όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια, ήταν το σπίτι που διέμενε.

Εκεί φέρεται να τη βίασε!

Στη συνέχεια, την πήρε με το μηχανάκι του από το σπίτι του στην Αγία Βαρβάρα και την πήγε κοντά στο σπίτι της στους Αγίους Αναργύρους, όπου και την άφησε, σύμφωνα πάντα με τα όσα κατήγγειλε η 17χρονη.

Η μαθήτρια έκανε καταγγελία στην ΕΛΑΣ και από την προανακριτική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων εξακριβώθηκαν τα πλήρη στοιχεία του κατηγορούμενου. Στη συνέχεια εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πέθανε η Σύλβα Ακρίτα, η πρώτη γυναίκα βουλευτής στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ – Η ανάρτηση της κόρης της, Έλενας Ακρίτα
Ήταν ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ και τον Οκτώβριο του 1986, ο Ανδρέας Παπανδρέου της ανέθεσε καθήκοντα υφυπουργού Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων
Η Σύλβα Ακρίτα με την κόρη της Έλενα Ακρίτα, σε παλαιότερη φωτογραφία τους ΑΠΕ-ΜΠΕ 8
Κάλαντα με τα τρακτέρ στις εθνικές οδούς και τους οδηγούς να ελπίζουν να αποφύγουν τους χωματόδρομους - Η Οδύσσεια των εκδρομέων
Για την Τετάρτη, παραμονή Χριστουγέννων, η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου αισιοδοξεί ότι η βελτιωμένη εικόνα σε όλο το εθνικό οδικό δίκτυο που επικράτησε τις βραδινές ώρες, θα συνεχιστεί
Οδύσσεια των εκδρομέων των γιορτών
38