Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

ΔΕΘ 2019: Όλο το πρόγραμμα της 84ης έκθεσης

ΔΕΘ 2019: Όλο το πρόγραμμα της 84ης έκθεσης

Στο επίκεντρο η Θεσσαλονίκη από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου, όταν και θα διεξαχθεί η ΔΕΘ 2019.

ΔΕΘ 2019. Μια ακόμη οικονομική και επενδυτική υπερδύναμη, την Ινδία που αποτελεί και μία από τις μεγαλύτερες αγορές του κόσμου προσελκύει η 84η ΔΕΘ ως Τιμώμενη χώρα για τη διοργάνωση του 2019.
Η υψηλή τεχνολογία, η καινοτομία, η γεωργία και ο τουρισμός αποτελούν ορισμένους από τους τομείς κοινού ενδιαφέροντος ανάμεσα στις δύο χώρες και στο πλαίσιο αυτό ινδικές επιχειρήσεις και φορείς θα συμμετάσχουν στην ΔΕΘ 2019 στη Θεσσαλονίκη και πραγματοποιήσουν επαφές με αντίστοιχες ελληνικές επιχειρήσεις.

Θεματικό πάρκο Ψηφιακή Ελλάδα
Συγκεντρώνει εκατοντάδες start ups, από τον ευρύτερο χώρο τς ψηφιακής τεχνολογίας των πολιτιστικών δημιουργικών βιομηχανιών του οπτικοακουστικού τομέα, των ψηφιακών παιχνιδιών, παρουσιάζουν τις ιδέες, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Ανοιχτές στο κοινό συζητήσεις και ομιλίες από επαγγελματίες του χώρου και ειδικούς αναλυτές.

Ενέργεια
Στο αφιέρωμα της 84ης ΔΕΘ θα παρουσιαστούν καινοτόμες λύσεις με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας σε συνδυασμό με τη μεγαλύτερη δυνατή απόδοση, εφαρμόζοντας και καθαρές τεχνολογίες.

Exclusive Hair, Beauty & Fashion
Αφιερωμένο στη μόδα και στην ομορφιά. Έλληνες νέοι σχεδιαστές, έμπειροι makeup artists θα παρουσιάσουν ζωντανά body painting και όχι μόνο.

Γαστρονομία
Μία σειρά από εκδηλώσεις και events στη ΔΕΘ 2019 που θα προωθούν τα ελληνικά προϊόντα σε όλους τους επισκέπτες, αναδεικνύονται γεύσεις και νοστιμιές απ όλη την χώρα με στόχο την ανάδειξη των προϊόντων της ελληνικής γης στο ευρύ κοινό.

ΔΕΘ 2019: Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα της 84ης έκθεσης

[pdf-embedder url=”https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2019/09/programmedeth84.pdf”]

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις