Ελλάδα

Διαμαρτυρία του Ρουβίκωνα έξω από το σπίτι του Κώστα Τσιάρα για τον Γιάννη Μιχαηλίδη – Άνοιξαν πανό

Έξω από το σπίτι του υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα βρέθηκαν μέλη της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας», διαμαρτυρόμενοι για την απόρριψη του αιτήματος αποφυλάκισης, του Γιάννη Μιχαηλίδη, γνωστού και ως «Τοξοβόλου του Συντάγματος», ο οποίος εδώ και μέρες έχει προχωρήσει σε απεργία πείνας.

Τα συγκεντρωμένα μέλη του Ρουβίκωνα άνοιξαν πανό έξω από το σπίτι του υπουργού Δικαιοσύνης ζητώντας να γίνει άμεσα αποδεκτό το αίτημα αποφυλάκισης.

«Ο υπουργός δικαιοσύνης Τσιάρας και η κυβέρνηση της ΝΔ έχουν πάνω τους το βάρος για την υγεία και τη ζωή ενός κρατούμενου. Ο χρόνος για λόγια έχει τελειώσει», αναφέρουν μεταξύ των άλλων στην ιστοσελίδα τους στο διαδίκτυο ανεβάζοντας και τη σχετική φωτογραφία. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Άγριο έγκλημα με δύο νεκρούς στη Μεσσηνία: Σκότωσαν τον ιδιοκτήτη κάμπινγκ και τον επιστάτη - Είχε ξαναγίνει απόπειρα δολοφονίας κατά του ιδιοκτήτη
Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης - Ο επιστάτης βρέθηκε πυροβολημένος πισώπλατα, ενδεχομένως στην προσπάθειά του να ξεφύγει από τον δολοφόνο
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI 57
Πάνος Ρούτσι: Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου Νίκαιας και η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη για τις εξετάσεις του απεργού πείνας
«Η έκδοση του εν λόγω δελτίου πραγματοποιήθηκε από τη Διοίκηση, χωρίς να έχει προηγηθεί οποιαδήποτε μορφή πίεσης, υπόδειξης ή παρέμβασης από πρόσωπα ή φορείς»
Ο Πάνος Ρούτσι 4