Ελλάδα

Δημήτρης Κόκοτας: Περιμένουμε να γίνει το θαύμα είπε η γυναίκα του – Παραμένει σε καταστολή

Διασωληνωμένος και σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Δημήτρης Κόκοτας, καθώς μόλις πριν λίγα 24ωρα υπέστη έμφραγμα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η σύζυγός του, Κατερίνα Κόκοτα, μίλησε στην τηλεόραση του ANT1 λέγοντας πως: «Λειτουργεί η καρδιά του, αυτό είναι το σημαντικό, εγώ αυτό έχω κρατήσει. Από εκεί και πέρα γίνονται εξετάσεις που είναι απαραίτητες.

Είναι σταθερή η κατάστασή του. Τον είδα, είναι σε καταστολή, του μιλάω μόνο εγώ».

Στη συνέχεια τόνισε πως: «Είμαι σε πολύ δύσκολη θέση, πραγματικά μην το ζήσει κανείς αυτό. Τα 24ωρα αυτά μου φαίνονται αιώνες. Δεν μου είχε παραπονεθεί ποτέ για κάτι, δεν πίνει, δεν καπνίζει, προσέχει τη διατροφή του». 

Η Κατερίνα Κόκοτα πρόσθεσε επίσης: «Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξη. Θέλω να τελειώσει σήμερα αυτό. Περιμένουμε να γίνει το θαύμα».

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σπαραγμός στο τελευταίο «αντίο» στον 18χρονο Μάκη που έπεσε από μπαλκόνι στον Πύργο και σκοτώθηκε - Με λευκά μπαλόνια οι παρευρισκόμενοι
Κρατώντας λουλούδια και λευκά μπαλόνια, συγγενείς, φίλοι, γνωστοί, συμμαθητές και συμπαίκτες του 18χρονου βρέθηκαν στο κοιμητήριο όπου κηδεύτηκε ο νεαρός πρωταθλητής του beach volley
κηδεία Πύργος
Οδηγός του ΟΑΣΘ βγήκε από λεωφορείο και «έπαιξε ξύλο» με οδηγό που στάθμευσε παράνομα στην Θεσσαλονίκη
Ο οδηγός του ΙΧ είχε σταθμεύσει το όχημα του σε λεωφορειολωρίδα εμποδίζοντας τη διέλευση του λεωφορείου και παρέμενε μέσα στο αυτοκίνητο του με αποτέλεσμα να εξαγριωθεί ο οδηγός του ΟΑΣΘ
Οδηγός ΟΑΣΘ
20