Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Δολοφονία Φαίης: Αποχώρησε έξαλλος ο πατέρας της από εκπομπή – «Σταματώ, τέλος, είναι ανάγωγος»

Δολοφονία Φαίης: Αποχώρησε έξαλλος ο πατέρας της από εκπομπή – «Σταματώ, τέλος, είναι ανάγωγος»

Ένταση επικράτησε σε εκπομπή του Star το βράδυ της Τετάρτης (15.11.2023) με τον πατέρα της Φαίης Μπακογιώργου που έπεσε θύμα δολοφονίας να αποχωρεί από το στούντιο.  

Αιτία για το επεισόδιο ανάμεσα στον πατέρα της Φαίης Μπακογιώργου και τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργο Καλλιακμάνη ήταν ότι ο συνομιλητής του τον διέκοπτε στην εκπομπή ενώ μιλούσε για τη δολοφονία. 

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης ρώτησε «πώς έγινε με τα παιδιά αυτά. Αυτό το παιδί περνούσε τόσα πράγματα και δεν υπήρχε κάποιος».

Η απάντηση της συνηγόρου του κ. Μπακογιώργου, Βούλας Δημητριάδη ήταν «Και τι έκαναν οι αστυνομικοί;» με τον Καλλιακμάνη να ρωτά με τη σειρά του «Υπήρχε καταγγελία στην αστυνομία κυρία μου;». Τότε ζήτησε τον λόγο ο  πατέρας της Φαίης λέγοντας «δεν θα με διακόψετε».

«Για το πού ήμουν. Ήμουν παρών σε όλες τις σκηνές σε διαφορετικά πλαίσια. Ήμουν παρών στα όλα, αλλά με είχαν στο φεγγάρι» είπε ο πατέρας της δολοφονημένης Φαίης με τον κ. Καλλιακμάνη να τον διακόπτει και να τον ρωτά: «Τα εγγόνια σας τα ξέρετε;».

 «Σταματώ, τέλος. Είναι αναγωγή αυτή. Τέλος. Είναι ανάγωγος» είπε σε έξαλλη κατάσταση ο Νίκος Μπακογιώργος σηκώθηκε από τον καναπέ και αποχώρησε από το τηλεοπτικό πλατό.

«Έχει δίκιο. Το σωστό θα ήταν να επιστρέφει αυτός και να αποχωρήσεις εσύ. Δεν το δέχομαι. Όταν έχεις έναν καλεσμένο εδώ πρέπει να τον σέβεσαι Φέρτε μου τον κ. Νίκο να κάτσω μόνη μου δύο λεπτά» είπε η παρουσιάστρια της εκπομπής με τον Γιώργο Καλλιακμάνη να σηκώνεται και αυτός να φύγει λέγοντας «θα φύγω εγώ, αυτό είναι το σωστό».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις