Ελλάδα

Δολοφονία Τοπαλούδη: «Ξαναβιώνουμε τα βασανιστήρια του παιδιού μας» λέει ο πατέρας

Η δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο τον Νοέμβριο του 2018 είχε συγκλονίσει όλη τη χώρα και έρχεται και πάλι στο προσκήνιο λόγω της δίκης των δολοφόνων.

Ο Γιάννης Τοπαλούδης, πατέρας της Ελένης μίλησε για τη διακοπή της δίκης και το γεγονός πως εκείνος και η μητέρα της Ελένης θα πρέπει να ξαναπάνε στο δικαστήριο στις 10 Μαρτίου για να ξαναζήσουν τον εφιάλτη.

«Μετατράπηκε όλη αυτή η θλίψη και ο πόνος, που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια σε οργή και αγανάκτηση γιατί μας εμπαίζουν. Είναι δυνατόν, κι όχι μόνο εμάς τους γονείς της Ελένης αλλά θα έλεγα και τους ίδιους τους δικαστές και τους ενόρκους, είναι δυνατόν ο Αλβανός, ο ένας απ’ τους δύο βιαστές και δολοφόνους της κόρης μας να έχουν περάσει δύο χρόνια σχεδόν πρωτόδικα και έρχεται την τελευταία στιγμή για να ορίσει δικηγόρο; Αν είναι δυνατόν.

Δύο χρόνια τι έκανε; Αν αυτό δεν είναι εμπαιγμός προς το δικαστήριο, αν αυτό δεν είναι εμπαιγμός στην οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη, που κάναμε χίλια κι άλλα χίλια χιλιόμετρα για να γυρίσουμε πίσω στο Διδυμότειχο τι είναι; Αυτά λοιπόν δεν πρέπει η ελληνική δικαιοσύνη, το σύστημα απονομής της ελληνικής δικαιοσύνης να τα αλλάξει; Δικαιώματα δεν έχουν μόνο οι εγκληματίες, οι δολοφόνοι και οι βιαστές. Δικαιώματα έχουμε και εμείς, τα θύματα και οι οικογένειες των θυμάτων.

Αναλογίστηκε κανείς τα τεράστια έξοδα, που έχουμε να αντιμετωπίσουμε; Την ψυχική μας φθορά; Που κάθε φορά, που είναι να ξεκινήσουν αυτές οι δικαστικές διαδικασίες ξαναβιώνουμε τον θάνατο, τον βιασμό και τα βασανιστήρια του παιδιού μας;», διερωτάται μεταξύ άλλων ο Γιάννης Τοπαλούδης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Εικόνες καταστροφής στον Πόρο από την κακοκαιρία Erminio - Μπαζωμένο ρέμα «φούσκωσε» σε ορμητικό χείμαρρο
Ρέμα που είχε μπαζωθεί και λειτουργούσε ως δρόμος «φούσκωσε» από την έντονη βροχόπτωση και μετατράπηκε σε ορμητικό χείμαρρο, εισβάλλοντας σε κατοικίες και παρασύροντας οχήματα
Κακοκαιρία Erminio: Εικόνες καταστροφής στον Πόρο – Μπαζωμένο ρέμα «φούσκωσε» σε ορμητικό χείμαρρο
Βέροια: Πέθανε ο 7χρονος που είχε χτυπήσει στο κεφάλι πέφτοντας από ύψος σε προαύλιο εκκλησίας
Το μικρό παιδί είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι στο ΑΧΕΠΑ εξαιτίας των κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο, όπου νοσηλευόταν για μέρες
Το σημείο που βρέθηκε τραυματισμένος ο 7χρονος στη Βέροια
Στάθης Αγγελόπουλος: Η Μαρία Κουτσαντώνη καταγγέλλει νέο επεισόδιο σε τυχαία συνάντησή τους – «Δεν υπάρχει καμία εξομάλυνση»
«Ήταν ένα περιστατικό που τη συνάντησε κάπου τυχαία, υπήρξε ένας διαπληκτισμός και κάτι παραπάνω θα μπορούσα να πω» ανέφερε ο δικηγόρος της Μαρίας Κουτσαντώνη
Στάθης Αγγελόπουλος