Ελλάδα

Δώρα στους ναυαγούς της Καλύμνου

Νέα βάρκα στον ψαρά, καινούριο laptop στον στρατιώτη και μία εύφημο μνεία στον ταγματάρχη,

 ανακοίνωσε το ΓΕΣ, μετά από το θρίλερ που έζησαν οι τρεις άνθρωποι χθες τη νύχτα, ανοιχτά της Καλύμνου!

Η βάρκα με το όνομα ΑΙΓEΑΣ προσέκρουσε σε ξέρα με αποτέλεσμα ο καπετάνιος της, αλλά και οι δύο επιβάτες της να παραμείνουν στη παγωμένη θάλασσα, για τρεις ώρες, μέχρι που εντοπίστηκαν από ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας.

Το ότι εντοπίστηκαν ζωντανοί αποτελεί προφανώς θαύμα και ίσως γι΄ αυτό το ΓΕΣ προχώρησε στις παροχές και τα μετάλλια. Μετά βέβαια ίσως να έπρεπε να προβληματιστεί για τον τρόπο που έχει επιλέξει να μεταφέρει τους στρατιώτες μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : Ναυάγιο στην Κάλυμνο: “Τους άφησαν να πνιγούν!”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο πρώην προστατευόμενος μάρτυρας στην υπόθεση Novartis, «Μάξιμος Σαράφης», απολογείται σήμερα στο δικαστήριο
Πρώην στέλεχος της Novartis και βασικός μάρτυρας στην υπόθεση, κατηγορούμενος για ψευδή κατάθεση, αναμένεται να απολογηθεί σήμερα ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών
Το λογότυπο της ελβετικής φαρμακοβιομηχανίας Novartis