Ελλάδα

Καιρός: Ηλιοφάνεια και μελτέμια στο Αιγαίο

Καλοκαιρινός ο καιρός σε ολόκληρη τη χώρα, με ενίσχυση του μελτεμιού στο Αιγαίο, προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Οι άνεμοι από βόρειοι στο Αιγαίο 3 με 5 μποφόρ. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας κυρίως στα δυτικά.

Καιρος: Σε Μακεδονία και Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ανατολικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 και βαθμιαία 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ιονίου – Ήπειρος – δυτική Στερεά – δυτική Πελοπόννησος. Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία – Ανατολική Στερεά – Εύβοια – Ανατολική Πελοπόννησος. Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά και νότια 6 και κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες – Κρήτη. Αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι 5 με 6 και κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 23 έως 27 και τοπικά στην Κρήτη έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου – Δωδεκάνησα. Αίθριος. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.
Αττική. Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά 6 πρόσκαιρα την ημέρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλονίκη. Γενικά αίθριος. άνεμοι: μεταβλητοί 3 πρόσκαιρα το απόγευμα νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.
Το Σάββατο 18-07-2015: καιρός γενικα αίθριος. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφορ. Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
Την Κυριακή 19-07-2015: καιρός γενικα αίθριος. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 πρόσκαιρα 7 μποφορ. Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
Τη Δευτέρα 20-07-2015, την Τρίτη 21-07-2015 την και Τετάρτη 22-07-2015: καιρός αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφορ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σοβαρή παραμένει η κατάσταση της υγεία του ζευγαριού που δηλητηριάστηκε από μανιτάρια - Σοκαρισμένοι οι συγχωριανοί τους στην Πέλλα
Το ζευγάρι φέρεται να έφαγε μανιτάρια τα οποία ανήκουν στην επικίνδυνη οικογένεια των «Αμανιτών», ένα είδος που διαθέτει υψηλά επίπεδα τοξίνης που μπορούν αν προκαλέσουν σοβαρή βλάβη ή ακόμα και θάνατο
Πέλλα: Σοβαρή παραμένει η κατάσταση της υγεία του ζευγαριού που δηλητηριάστηκε από μανιτάρια – Σοκαρισμένοι οι συγχωριανοί τους
Ανέβηκε η στάθμη της λίμνης της Καστοριάς κατά 18 εκατοστά - Συγκλονιστικές εικόνες καταστροφής στον υπόλοιπο νομό
Η αύξηση της στάθμης είναι καλό νέο για την λίμνη, το χάος όμως που έχει προκληθεί στον νομό από τις έντονες βροχοπτώσεις έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα
Καστοριά
Άδωνις Γεωργιάδης – Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Η Αμερικανίδα πρέσβης στο υπουργείο Υγείας για τον Ψηφιακό Βοηθό Πολίτη
Ο Ψηφιακός Βοηθός Πολίτη θα προσφέρει στους πολίτες προσωποποιημένη και ασφαλή πρόσβαση στα δεδομένα τους, στις συνταγές, στα ραντεβού, στις προληπτικές εξετάσεις και στους εμβολιασμούς τους
Ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Κίμπερλι Γκιλφόιλ στο υπουργείο Υγείας