Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Έκλεψαν χρηματοκιβώτιο και προσπάθησαν να το ανοίξουν με αξίνα

Έκλεψαν χρηματοκιβώτιο και προσπάθησαν να το ανοίξουν με αξίνα

Αίσθηση προκαλεί ένα βίντεο που αποτυπώνει την προσπάθεια πέντε ατόμων να ανοίξουν ένα μεγάλο χρηματοκιβώτιο. Οι δράστες, όπως φαίνεται και στο βίντεο του newsit.gr, έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια μεγάλη τρύπα στο εξωτερικό περίβλημα ασφαλείας του «σιδερένιου κουτιού», χρησιμοποιώντας μια αξίνα. 

Το βίντεο διάρκειας 12 δευτερολέπτων είναι τραβηγμένο από κινητό τηλέφωνο και προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση σε όσους το παρακολούθησαν στα social media. Αναρτήθηκε στο Tik Tok περασμένο Σάββατο και κατέβηκε λίγες ώρες αργότερα.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από το βίντεο που παρουσιάζει το newsit.gr, κάποιος έχει αναλάβει το ρόλο του εικονολήπτη με τους υπόλοιπους – τρεις άνδρες και μια γυναίκα, όλοι τους Ρομά – να επιχειρούν να ανοίξουν ένα μεγάλο χρηματοκιβώτιο. 

Οι δράστες, όπως φαίνεται και στο βίντεο του newsit.gr, έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια μεγάλη τρύπα στο εξωτερικό περίβλημα ασφαλείας του «σιδερένιου κουτιού». Η προσπάθεια όμως συνεχίζεται, καθώς πρέπει να ανοίξει και η δεύτερη στρώση ασφαλείας. 

Το χρηματοκιβώτιο καθ ‘ όλη τη διάρκεια των 12 δευτερολέπτων, δέχεται συνεχώς τα χτυπήματα από αξίνα. Δίπλα από το άτομο που έχει αναλάβει να το ανοίξει το χρηματοκιβώτιο βρίσκονται δύο ακόμα άνδρες ,ενώ για μερικά δευτερόλεπτα στην εικόνα εμφανίζεται και μια γυναίκα. Μάλιστα ο ένας εκ των δύο ατόμων που παρακολουθεί το άνοιγμα του χρηματοκιβωτίου, γυρνάει το κεφάλι του και περιεργάζεται το χώρο, θέλοντας κατά πάσα πιθανότητα να δει εάν υπάρχει υπάρχουν κάποιοι που παρακολουθούν το άνοιγμα του χρηματοκιβωτιού.  

Το βίντεο που είναι ντυμένο και με μουσική, σύμφωνα με πληροφορίες έχει τραβηχτεί κοντά σε καταυλισμό, ενώ προς το παρόν κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει με ποιο τρόπο περιήλθε στα χέρια των Ρομά.  

Δείτε το βίντεο του newsit.gr:

Μαρίνος Αλειφέρης       

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις