Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Εκπλήξεις, καλοκαιρινά parties και ανατρεπτικές μουσικές συναντήσεις από το Beefeater!

Εκπλήξεις, καλοκαιρινά parties και ανατρεπτικές μουσικές συναντήσεις από το Beefeater!

Το πολυβραβευμένο Beefeater London Dry Gin, αναταράσσει τη βραδινή ζωή της Αθήνας με τα Great Meet Up Parties! Tα πιο απρόσμενα μουσικά Live με συναντήσεις που δεν έχετε φανταστεί: ανατρεπτικά μουσικά ζευγάρια από καλλιτέχνες που δεν έχουν συνεργαστεί ποτέ ξανά μαζί, απογειώνουν τη διάθεση και επιβεβαιώνουν ότι οι συναντήσεις πάντα φτάνουν τη διασκέδαση στα ύψη!

Μια συνάντηση είναι άλλωστε και το Beefeater & Tonic, το απόλυτο cocktail του καλοκαιριού! Υψώνουμε λοιπόν τα Beefeater & Tonic μας στις πιο ανατρεπτικές μουσικές βραδιές!

To Beefeater & Tonic είναι μία ένωση, ένα «ζευγάρι», ένα cocktail που αποτελεί το πιο δροσιστικό ταίριασμα. Με αυτό ως έμπνευση, τρία μοναδικά μουσικά ζευγάρια, θα… ενώσουν τις δυνάμεις τους σε γνωστά bars της Αθήνας και θα δημιουργήσουν τα Great Meet Up Parties, την τέλεια συνάντηση για όλους όσους την παρακολουθήσουν, κρατώντας στο χέρι ένα Beefeater & Tonic.

Τα Great Meet Up Parties ξεκινούν στις 19 Ιουνίου από το Couleur Locale, με τους Jaquar Bombs να συναντούν την Πένυ Μπαλτατζή. Στις 27 Ιουνίου και αυτή τη φορά στο Bootleg, ο Gautier Velissaris και η Κατερίνα Ντούσκα ενώνουν τις δυνάμεις τους αλλά και τους ήχους τους!

29 Ιουνίου η διασκέδαση κορυφώνεται με το Greatest Meet Up Party στην ταράτσα του 360ο Cocktail Bar εκεί, όπου όλα τα μουσικά ζευγάρια θα εμφανιστούν για πρώτη φορά on stage παρέα με τον George Zervos και τη Sma Rag Da.

Στο 360ο Cocktail Bar θα βρίσκεται και ο αγαπημένος σεφ Γιάννης Αποστολάκης αλλά και ο νικητής του Beefeater MIXLDN 7, Αλέξανδρος Δοντάς, οι οποίοι συνθέτουν ένα Γαστρονομικό Great Meet Up παρουσιάζοντας το απόλυτο Beefeater & Tonic Food Pairing Menu! Και φυσικά οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ, αφού στον χώρο θα υπάρχει το Beefeater & Tonic Print Workshop powered by TIND όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να λάβουν το συλλεκτικό μπλουζάκι που θα τους θυμίζει για πάντα την αξέχαστη αυτή βραδιά!

Ακολουθήστε το Beefeater Gin London στο Facebook και μάθετε περισσότερα για τα Great Meet Up Parties.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις