Ελλάδα

Έλληνας δικαστής στην έδρα του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου

Την ικανοποίηση του εκφράζει το υπουργείο Δικαιοσύνης για την εκλογή του Έλληνα Δικαστή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και επιφανούς νομικού, με σημαντική θητεία στα διεθνή όργανα, καθηγητή Λινού Αλέξανδρου Σισιλιάνου, στην θέση του Αντιπροέδρου του Δικαστηρίου.

“Το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων συγχαίρει θερμά τον κ. Σισιλιάνο για την επάξια εκλογή του στη θέση του Αντιπροέδρου, με την οποία αναγνωρίζεται για μια ακόμη φορά το ήθος και η υψηλού επιπέδου κατάρτισή του.

Η ανάδειξη επιφανών Ελλήνων νομικών σε ανώτατα αξιώματα στα διεθνή όργανα τιμά ιδιαίτερα τη χώρα, καταδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο της ελληνικής νομικής επιστήμης” αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης .

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο ντοκουμέντο με την 16χρονη λίγο πριν καταρρεύσει έξω από το κλαμπ στο Γκάζι - Ήταν με φίλες της σε ψιλικατζίδικο
Οι αστυνομικές αρχές που δεν ενημερώθηκαν από το νοσοκομείο για το περιστατικό έχασαν πολύτιμο χρόνο, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τις συνθήκες και τα αίτια που οδήγησαν στο θάνατο την ανήλικη
Γκάζι: Βίντεο ντοκουμέντο με την 16χρονη πριν καταρρεύσει έξω από το κλαμπ – Ήταν με φίλες της σε ψιλικατζίδικο
9
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: «Όλα είναι ψέματα, είμαι καθαρός και θα κινηθώ νομικά» λέει ο «Φραπές» για Jaguar και 2,5 εκατ. ευρώ
«Με είδε κανείς στο Ηράκλειο να κυκλοφορώ με Jaguar; Ένα αγροτικό έχω, φορτωμένο μέρα και νύχτα ζωοτροφές» - «Αν νομίζουν όλοι ότι θα ξεπλυθούν πάνω μου, θα γελάσουμε καλά. Θα πέσουν πολλοί. Εγώ δε θα πέσω γιατί είμαι καθαρός»
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
20
Η στιγμή που το ασθενοφόρο φτάνει στο σημείο που κατέρρευσε η 16χρονη στο Γκάζι - Ο πατέρας ενημέρωσε την αστυνομία
Αναμένεται η νεκροψία νεκροτομή για να δοθούν απαντήσεις για τον αιφνίδιο θάνατο του κοριτσιού - Η Αστυνομία δεν ενημερώθηκε για το συμβάν ούτε από το ΕΚΑΒ ούτε από το νοσοκομείο
Γκάζι