Δευτέρα, 6 Μαΐ
23oC Αθήνα

Εμπρηστική επίθεση στα γραφεία του Real Group: Βίντεο ντοκουμέντο – Καρέ καρέ οι κινήσεις των δραστών

Εμπρηστική επίθεση στα γραφεία του Real Group: Βίντεο ντοκουμέντο – Καρέ καρέ οι κινήσεις των δραστών
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Καρέ καρέ φαίνονται οι κινήσεις των δραστών του εμπρησμού στα γραφεία του Real Group στο Μαρούσι από το βίντεο ντοκουμέντο που βγήκε σήμερα (17.7.2022) στη δημοσιότητα.

Στο βίντεο ντοκουμέντο από τον εμπρησμό του Real Group, διάρκειας 8 λεπτών, φαίνονται οι κινήσεις των δραστών που φορούν κουκούλες, μαύρα μπουφάν και γάντια, με τον έναν να κρατάει τη σακούλα με τον εμπρηστικό μηχανισμό.

Οι δράστες μπαίνουν στο εσωτερικό του κτηρίου και προσπαθούν να μπουν σε ασανσέρ για να ανέβουν στα γραφεία του Real Group. Όμως, δεν τα καταφέρνουν και αλλάζουν το σχέδιό τους, τοποθετώντας την τσάντα στην είσοδο και ανάβοντας φωτιά.

Αμέσως μετά, φαίνονται να φεύγουν από το σημείο και να κατευθύνονται στην οδό Παρνασσού ενώ πίσω τους οι φλόγες αρχίζουν να παίρνουν διαστάσεις και να προκαλούν σοβαρές ζημιές. 

Σημειώνεται, μάλιστα, ότι στο σημείο που τοποθετήθηκε ο εμπρηστικός μηχανισμός, ήταν ελάχιστα μακριά από τον αεραγωγό και το φρεάτιο του ασανσέρ, κάτι που σημαίνει ότι η φωτιά βρήκε διέξοδο και οι φλόγες κατέληξαν στον τρίτο όροφο του κτηρίου, που καταστράφηκε ολοσχερώς.

Στον δεύτερο όροφο του κτιρίου βρισκόταν μια ηχολήπτρια του ραδιοφωνικού σταθμού Real FM 97,8, η οποία απεγκλωβίστηκε από τους πυροσβέστες, λίγο πριν χάσει τις αισθήσεις της.

Η έρευνα για τον εμπρησμό γίνεται από στελέχη της Κρατικής Ασφάλειας, οι οποίοι «χτενίζουν» το βίντεο για να εντοπίσουν τους δράστες.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις