Ελλάδα

Επεισόδια στα Εξάρχεια – Δυο καμένα αυτοκίνητα από επίθεση σε διμοιρία των ΜΑΤ

Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης (21.02.2023) στα Εξάρχεια, με αγνώστους να πραγματοποιούν επίθεση με φωτοβολίδες και μολότοφ κατά διμοιρίας των ΜΑΤ.

Από τα επεισόδια στα Εξάρχεια τυλίχτηκαν στις φλόγες σταθμευμένα αυτοκίνητα, στην διασταύρωση τω οδών Θεμιστοκλέους και Κωλέττη. Πληροφορίες του ΑΝΤ1 αναφέρουν ότι επίθεση από ομάδα 30 ατόμων δέχτηκε λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ της Τρίτης (21.02.2023), διμοιρία των ΜΑΤ που βρίσκονταν στην πλατεία Εξαρχείων.

Οι άγνωστοι εκτόξευσαν βόμβες μολότοφ, φωτοβολίδες και πέτρες κατά των αστυνομικών, οι οποίοι αντέδρασαν, παίρνοντας στο κυνήγι την ομάδα των ατόμων.

Κατά την διαφυγή τους μέσα από τα στενά της περιοχής, οι άγνωστοι πυρπόλησαν κάδους σκουπιδιών και ένα αυτοκίνητο, που τυλίχθηκε στις φλόγες, οι οποίες μάλιστα επεκτάθηκαν και σε δεύτερο αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο δίπλα του.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από ΑΝΤ1

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αφροδίτη Γεωργούση για Πέτρο Φιλιππίδη: «Στη δίκη είπαν ότι δεν είμαστε αρκετά όμορφες για να μας βιάσει»
Η ηθοποιός μίλησε για όσα κατήγγειλε σχετικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη και πώς βιώσε όλα όσα έγιναν στο δικαστήριο: «Ο λόγος που κατήγγειλα είναι για να βγάλω επιτέλους από μέσα μου όλα αυτά που είχα, να λυτρωθώ και να προστατέψω άλλα κορίτσια»
Η Αφροδίτη Γεωργούση
2
«Σφίγγα» ο 50χρονος που έπνιξε την 59χρονη αδελφή του με σακούλα στη Θεσσαλονίκη - Το σημείωμα που είχε αφήσει στην πολυκατοικία
Σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι είχε προηγηθεί διαπληκτισμός με την 59χρονη τους ενώ επαναλάμβανε ότι θα μιλήσει μόνο παρουσία δικηγόρου. Ενώπιον του εισαγγελέα σήμερα
Το θύμα της δολοφονίας στη Θεσσαλονίκη 5