Συμβαίνει τώρα:
Σοβαρο τροχαίο στον Κηφισό στο ύψος της Αχαρνών - Από μια λωρίδα η κίνηση
Ελλάδα

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Αθηνών – Σουνίου μετά τη συγκέντρωση φοιτητών: Προκλήθηκε ένταση με τα ΜΑΤ

Η αστυνομία προσπάθησε να διαλύσει τη συγκέντρωση ρίχνοντας δακρυγόνα - Σύλλογοι αντέδρασαν με τη διαγραφή των αιώνιων φοιτητών
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Διακόπηκε το πρωί της Παρασκευής (11.7.25) η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου στην περιοχή της Αναβύσσου.

Η διακοπή της κυκλοφορίας σημειώθηκε στο ύψος του ξενοδοχείου «Plaza Resort» στη Λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου στο ρεύμα προς Σούνιο λόγω συγκέντρωσης φοιτητικών συλλόγων που αντέδρασαν για τη διαγραφή των «αιώνιων» φοιτητών. Το μεσημέρι της Παρασκευής οι αρχές απέδωσαν την κυκλοφορία και πάλι στους οδηγούς.

Στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο έγινε η σύνοδος των πρυτάνεων.

Αντιπροσωπεία των φοιτητικών συλλόγων φώναζαν συνθήματα και κρατούσαν πανό για να διαμαρτυρηθούν για τις διαγραφές. Στα πλακάτ τους έγραψαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Φοιτητές
ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ / EUROKINISSI
ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ / EUROKINISSI

Στο σημείο σημειώθηκαν και μικρής κλίμακας επεισόδια καθώς δυνάμεις της αστυνομίας προσπάθησαν να διαλύσουν τη συγκέντρωση με αποτέλεσμα να αντιδράσουν οι φοιτητές.

ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ / EUROKINISSI

Αστυνομικοί απάντησαν με δακρυγόνα.

Λόγω της κατάστασης, έγινε εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Αθηνών – Σουνίου από το ύψος της συμβολής της με τη Καραμανλή και στα 2 ρεύματα κυκλοφορίας αλλά πλέον οι οδηγοί μπορούν να κινούνται κανονικά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
SOS από την Πυροσβεστική για τις μεγάλες πυρκαγιές σε Περιφερειακή Αιγάλεω, Βοιωτία και Ρέθυμνο – «Αύριο στην Αττική υπάρχει ακραίος κίνδυνος»
Η τελευταία ενημέρωση της Πυροσβεστική στις 17.50 - «Έκκληση για προσοχή γιατί αύριο η Αττική έχει προειδοποίηση για δείκτη επικινδυνότητας 5»
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Φωτιά στην Περιφερειακή Αιγάλεω: Μήνυμα να απομακρυνθούν από Αφαία και Δάσος Χαϊδαρίου προς Περιστέρι – Αναμένεται να εκκενωθεί προληπτικά το Δαφνί
Η φωτιά ξεκίνησε από τα νεόκτιστα Ασπροπύργου, τιτάνια η μάχη να μην φτάσουν οι φλόγες στα σπίτια - Σηκώθηκαν 9 εναέρια μέσα
Ποικίλο Όρος
Ανανεώθηκε πριν 10 λεπτά
41
Φωτιά στην περιφερειακή Αιγάλεω στο ύψος του Σκαραμαγκά – Μήνυμα του 112 για ετοιμότητα
Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής καταβάλλουν προσπάθειες για να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο και να αποτρέψουν την επέκτασή της, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για απειλή σε κατοικημένες περιοχές
Φωτιά στο Ποικίλο Όρος