Ελλάδα

ΕΡΤ: Νεκρή ηλικιωμένη στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά! Είχε επισκεφθεί τους Αγίους Τόπους

Συναγερμός έχει σημάνει σε γειτονιά στα Γλυκά Νερά. Η ηλικιωμένη είχε πρόσφατα επιστρέψει από ταξίδι στους Αγίους Τόπους με την αδερφή της. Η δεύτερη είναι σε καραντίνα με κορονοϊό.

Μια 81χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά όπως μετέδωσε η ΕΡΤ. Η γυναίκα είχε επισκεφθεί τους Αγίους Τόπους και είχε επιστρέψει στην Ελλάδα την Καθαρά Δευτέρα.

Το ταξίδι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το είχε κάνει με την αδερφή της η οποία είναι σε καραντίνα καθώς έχει βρεθεί με κορονοϊό.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ η γυναίκα τηλεφωνούσε στην αδελφή της τις τελευταίες δύο ημέρες χωρίς αποτέλεσμα. Ο χώρος έχει αποκλειστεί και έχει σφραγιστεί. Επί τόπου σπεύδουν και ειδικά συνεργεία προκειμένου να ληφθούν όλες οι προφυλάξεις στην περίπτωση που η 81χρονη έφυγε από την ζωή από τον κορονοϊό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο από τη δράση οπαδών μεγάλης ομάδας – Σωρεία κακουργηματικών πράξεων για τους 13 συλληφθέντες
Οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν σε ανακρίτρια ανηλίκων, καθώς ένας εκ των συλληφθέντων είναι ανήλικος, και αναμένεται να ζητήσουν και να λάβουν προθεσμία για να προετοιμάσουν τις απολογίες τους
Κατασχεθέντα αντικείμενα από τη δράση των οπαδών
2
«Ψάχναμε με φακούς, οι γονείς δεν μας άνοιγαν, δεν ξέραμε τι θα αντικρίσουμε» λέει ο αστυνομικός που βρήκε το μωρό στο μπαλκόνι στη Θεσσαλονίκη
«Εισβάλαμε στο σπίτι, το σπίτι δεν είχε ρεύμα, ακολουθήσαμε το κλάμα του παιδιού - Οι γονείς κοιμόντουσαν στο δωμάτιο με άλλα τρία ανήλικα ενώ το παιδί έκλαιγε», λέει ο αστυνομικός
Το μπαλκόνι στο οποίο παράτησαν το μωρό οι γονείς του
17
Επιστρέφουν στην Ελλάδα οι καλλιτέχνες που αποκλείστηκαν στο Ισραήλ - «Πέρασαν πύραυλοι από πάνω μας, είμαστε σε τέσσερα λεωφορεία περίπου 400 Έλληνες»
«Μας έβαλαν σε πούλμαν, δεν ξέρουμε τον προορισμό, στόχος είναι να φτάσουμε στα σύνορα. Μας περιμένουν αεροπορικά αεροσκάφη και boeing», λένε οι Έλληνες καλλιτέχνες για το μακρύ ταξίδι της επιστροφής από τη Μέση Ανατολή
Μανώλης Καραντίνης
1
Ξέσπασε ο Μανιαδάκης στη δίκη για τη Novartis: «Υπήρξε βιομηχανία καταγγελιών εναντίον μου, με διαδοχικές έρευνες – Η καριέρα μου δεν αποκαταστάθηκε ποτέ»
«Μου είπαν ότι θέλουν να καταδικάσουν τη Novartis. Ο Σαράκης μου το είπε και ότι αν καταδικάσουμε την εταιρία θα πάρουμε λεφτά και θα τα φάμε στη Ρωσία»
Δικαστήριο