Ελλάδα

Έβγαλε τσεκούρι μέσα σε λεωφορείο στο κέντρο της Αθήνας και απειλούσε επιβάτες και οδηγό

Οι αστυνομικοί που μετέβησαν στο σημείο, όρμησαν πάνω του, τον ακινητοποίησαν, του πέρασαν χειροπέδες και κατέσχεσαν το τσεκούρι
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τρόμος στο κέντρο της Αθήνας. Επιβάτης αστικού λεωφορείου, οπλισμένος με ένα τσεκούρι μήκους ενός μέτρου, απειλούσε άλλους επιβάτες.

Ευτυχώς, ο οδηγός του λεωφορείου ενήργησε άμεσα ειδοποίησε τους αστυνομικούς με αποτέλεσμα ο «τσεκουροφόρος» ενήλικας να συλληφθεί.

Όλα ξεκίνησαν στις 04:20 στην Ερμού, όταν ο οδηγός αστικού λεωφορείου διαπίστωσε ότι μέσα στο όχημα βρίσκεται επιβαίνει ένας Έλληνας μεσήλικας οποίος κρατάει τσεκούρι και το κραδαίνει προκαλώντας τρόμο στους επιβάτες.

Αμέσως ο οδηγός κατέβηκε κάτω, ειδοποίησε μια ομάδα αστυνομικών που βρισκόταν στην Ερμού στην πλατεία Μοναστηρακίου και τους υπέδειξε τον επικίνδυνο μεσήλικα.

Οι αστυνομικοί που μετέβησαν στο σημείο, όρμησαν πάνω του, τον ακινητοποίησαν, του πέρασαν χειροπέδες και κατέσχεσαν το τσεκούρι.

Όπως διαπιστώθηκε το τσεκούρι ήταν ενός μέτρου με αποτέλεσμα ο 51χρονος να συλληφθεί και να οδηγηθεί στο Τμήμα της Ομόνοιας. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο ντοκουμέντο με τη διαδρομή του 43χρονου Σκοπιανού με το μπλε βαν, μετά την δολοφονία της Σταυρούλας Λεβεντάκη
Η διαδρομή που ακολούθησε ο 43χρονος, ξεκινά από το μοιραίο σπίτι όπου σκότωσε την 45χρονη στο Βαρύπετρο, μέχρι και την περιοχή του Βατόλλακου, όπου έθαψε την Σταυρούλα Λεβεντάκη σε χωράφι
Σταυρούλα Λεβεντάκη: Βίντεο ντοκουμέντο με τη διαδρομή του 43χρονου Σκοπιανού με το μπλε βαν, μετά την δολοφονία
Τραγωδία στη Λέσβο: Συγκλονίζει ο σύντροφος της 36χρονης γιατρού – «Αυτό που συνέβη είναι μία στο εκατομμύριο, παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση»
Συγκινεί ασθενής της 36χρονης γιατρού - «Η Μάγδα μου έσωσε τη ζωή. Την ευχαρίστησα και μου χαμογέλασε, δεν μου είπε τίποτα άλλο»
Η 36χρονη γιατρός στη Λέσβο