Ελλάδα

Φωτιά σε εργοστάσιο στην Κηφισιά: Οδηγία στο νοσοκομείο Άγιοι Ανάργυροι να κλείσουν όλα τα παράθυρα

Η φωτιά που έχει ξεσπάσει σε εργοστάσιο κατασκευής ανοξείδωτων σκευών στην Κηφισιά έχει σημάνει συναγερμό και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μετά το μήνυμα 112 που εστάλη στους κατοίκους δόθηκε και οδηγία στο νοσοκομείο Άγιοι Ανάργυροί που βρίσκεται πολύ κοντά.

Σύμφωνα με πληροφορίες δόθηκε η οδηγία λόγω της φωτιάς στο εργοστάσιο στην Κάτω Κηφισιά να κλείσουν όλα τα παράθυρα για την προστασία των ασθενών.

Η ίδια οδηγία έχει δοθεί και στους κατοίκους της περιοχής που βρίσκεται κοντά στο εργοστάσιο καθώς οι καπνοί είναι τοξικοί. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η μητέρα του Βασίλη Καλογήρου αποχαιρετά την εισαγγελία - «Δούλεψα έχοντας 2 παιδιά και φεύγω έχοντας το ένα στο μνήμα»
«Πριν 40 χρόνια, έχοντας στα σπλάγχνα μου τον Βασίλη, δούλεψα μερόνυχτα με δύο παιδιά και αποχαιρετώ ντυμένη στα μαύρα, μετά από μία πολύ δύσκολη διετία (υπόθεση Τεμπών) έχοντας το ένα μου παιδί - θυσία», γράφει η Σοφία Καλογήρου
Ο Βασίλης Καλογήρου με τη μητέρα του