Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Φωτιά σε Βαρυμπόμπη και Θρακομακεδόνες: Επίθεση σε δημοσιογράφους και τεχνικούς

Φωτιά σε Βαρυμπόμπη και Θρακομακεδόνες: Επίθεση σε δημοσιογράφους και τεχνικούς

Ομάδα αγνώστων επιτέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (6/8) σε δημοσιογράφους και τεχνικούς που κάλυπταν τα γεγονότα μετά τη μεγάλη αναζωπύρωση στο μέτωπο της Βαρυμπόμπης και των Θρακομακεδόνων. Το περιστατικό μεταδόθηκε σε απευθείας σύνδεση με την ρεπόρτερ και τον οπερατέρ να προπηλακίζονται. 

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το OPEN, η δημοσιογράφος Ελευθερία Σπυράκη ακούγεται να ουρλιάζει τρομοκρατημένη, καθώς περίπου 15 άτομα χτυπούσαν το όχημά τους, σπάζοντας μάλιστα και τα τζάμια. Αρχικά υπήρξε φραστική επίθεση προς τον δημοσιογράφο Κώστα Αλατζά.

Λίγα λεπτά αργότερα η Ελευθερία Σπυράκη μίλησε στο OPEN και περιέγραψε το περιστατικό. «Ήταν μια ομάδα 15 ατόμων Ξεκίνησαν να μας βρίζουν, μας πέταξαν κάτω την κάμερα και επιτέθηκαν στον οπερατέρ και σε εμάς τους δημοσιογράφους. Μπήκαμε στο αυτοκίνητο και άρχισαν να βαράνε τις πόρτες και τα τζάμια. Δεν επενέβη κανένας. Υπήρχε απέναντι αστυνομική παρουσία και δεν επενέβησαν. Ήταν 4 αστυνομικοί. Οι δράστες έκλεψαν και την τσάντα του οπερατέρ μας και τώρα δεν έχει λεφτά ούτε να γυρίσει στο σπίτι του», είπε η ρεπόρτερ.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις