Ελλάδα

Φωτιά στη Βόλβη: Drone κατέγραψε τη στιγμή που ξεσπά η πυρκαγιά – Αναζητείται 22χρονος

Ο οδηγός του τρακτέρ αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το ανακριτικό της Πυροσβεστικής, αναζητά έναν 22χρονο ως υπεύθυνο για τη φωτιά που ξέσπασε χθες (26.07.2025) στην Αρέθουσα Βόλβης – η πυρκαγιά εκδηλώθηκε μετά τις 13:30 το μεσημέρι σε αγροτοδασική έκταση.

Ο άνδρας φέρεται ότι ταυτοποιήθηκε χάρη στις εικόνες που κατέγραψε drone της Πυροσβεστικής από τη φωτιά στη Βόλβη.

Το drone κατέγραψε τη στιγμή που ξεσπά η φωτιά σε χωράφι στην περιοχή της Αρέθουσας όπου ένα τρακτέρ με την πρέσα έδενε σανό.

Η πυροσβεστική υπηρεσία αναφέρει ότι πιθανότατα μια από τις δαγκάνες της δεματομηχανής ήρθε σε επαφή με κάποια πέτρα, δημιουργήθηκε σπινθήρας και εκδηλώθηκε η φωτιά που κατέστρεψε 200 στρέμματα δάσους.

Ο οδηγός του τρακτέρ αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ντόρα και Αλεξία Μπακογιάννη: Προσωπική δικαίωση για εμάς η καταδίκη του Στέφανου Χίου για δυσφήμιση και προσβολή μνήμης νεκρού
«Η απόφαση ας γίνει αφορμή  να συμφωνήσουμε στο αυτονόητο: Η δημοσιογραφία είναι λειτούργημα. Δεν είναι όπλο εκβιασμού, διασυρμού και κανιβαλισμού»
Αλεξία Μπακογιάννη
Παραμένει σε σοβαρή κατάσταση η 28χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στο Ηράκλειο - Απολογείται σήμερα ο σύζυγός της
Συνεχίζει και δεν θυμάται τίποτα από τη στιγμή της παράσυρσης - Ο σύζυγός της αναμένεται να υποστηρίξει πως άνοιξε την πόρτα και ξαφνικά έπεσε έξω
Το ζευγάρι από το Ηράκλειο