Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Φωτιά στον Βαρνάβα: Σκληρή μάχη με τις φλόγες – Εικόνες από τη μεγάλη καταστροφή

Φωτιά στον Βαρνάβα: Σκληρή μάχη με τις φλόγες – Εικόνες από τη μεγάλη καταστροφή

Μεγάλη μάχη δίνουν οι πυροσβέστες στην φωτιά στον Βαρνάβα, η οποία κατακαίει ανεξέλεγκτα ό,τι βρει στο πέρασμά της.

Από τις εικόνες φαίνεται το μέγεθος της καταστροφής που έχει ήδη προκληθεί στην περιοχή. Συνολικά επιχειρούν 67 πυροσβέστες με 5 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 16 οχήματα, 5 ελικόπτερα (1 συντονιστικό) και 7 αεροσκάφη.

Λόγω της πυρκαγιάς στην δασική έκταση στον Βαρνάβα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Μαραθώνα – Καπανδριτίου, από το ύψος της οδού Αθηνών στην Ρήγα Φεραίου (Λεωφόρο Βαρνάβα), από την οδό Μιλτιάδη Μαντά, ρεύμα προς Βαρνάβα, στην οδό 25ης Μαρτίου και Νήσου Σερίφου, ρεύμα προς Βαρνάβα και στην Ανωνυμη Οδό από το ύψος του χωριού Βόθωνα, ρεύμα προς Γραμματικό.

Την ίδια ώρα είναι σε εξέλιξη τέσσερις ταυτόχρονες εστίες πυρκαγιάς είναι σε εξέλιξη στην ευρύτερη περιοχή της Ελευσίνας και του Ασπροπύργου, όλες σε ξερά χόρτα, με αποτέλεσμα οι πυροσβεστικές δυνάμεις να είναι σε συνεχή κίνηση προκειμένου να εμποδίσουν την εξάπλωση τους.

Παράλληλα η Τροχαία έχει διακόψει την κυκλοφορία σε δρόμους τόσο στην Δυτική Αττική, όσο και στην περιοχή του Βαρνάβα.

Λόγω των πυρκαγιών αυτών η Τροχαία έχει διακόψει την κυκλοφορία στην λεωφόρο Ζωοδόχου Πηγής στον Ασπρόπυργο, από το ύψος της λεωφόρου ΝΑΤΟ και από το ύψος του εργοστασίου Παπαστράτος, καθώς και στην επαρχιακή οδό Ελευσίνας – Δερβενοχωρίων από το ύψος του εργοστασίου Κανάκη.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις