Ελλάδα

Φωτιές στην Αττική: Στη φυλακή οδηγούνται οι τρεις κατηγορούμενοι για εμπρησμούς

Στις φυλακές οδηγούνται με αποφάσεις των δικαστικών αρχών τρεις κατηγορούμενοι για υποθέσεις εμπρησμών – τις τελευταίες ημέρες – στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Αναλυτικά, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος ο 43χρονος, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή (06.08.2021) για εμπρησμό στο Κρυονέρι.

Ο άνδρας φέρεται να προσποιείτο τον εθελοντή πυροσβέστη προκειμένου να δρα ανενόχλητος και να προχωρά σε εμπρησμούς δασικών εκτάσεων.

Click4more: Για κακούργημα διώκεται ο 43χρονος που συνελήφθη για εμπρησμό στο Κρυονέρι

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και οδηγείται στις φυλακές για πρόκληση πυρκαγιάς σε δάσος εκ προθέσεως, με εξάπλωση της φωτιάς σε μεγάλη έκταση, από την οποία προέκυψε κίνδυνος για άνθρωπο, τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση.

Επίσης, προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε και ο 47χρονος που φέρεται να προέβη σε εμπρησμούς, σε δύο σημεία μέσα στο άλσος Αγίου Δημητρίου στην Πετρούπολη, καθώς και σε εμπρησμούς τεσσάρων κάδων απορριμμάτων.

Click4more: Προσαγωγή υπόπτου για εμπρησμό στην Πετρούπολη

Τέλος , με απόφαση του Τριμελούς Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου η γυναίκα που συνελήφθη στο Πεδίον του Άρεως την ώρα που φέρεται να επιχειρούσε να βάλει φωτιά, αν και κατηγορείται για πλημμελήματα, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών χωρίς αναστολή και οδηγήθηκε στις φυλακές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ξεσπούν οι γονείς των νεαρών που σκοτώθηκαν σε δυστύχημα στην Πάτρα: «Μας σκότωσε τα παιδιά και ζητάει 22 χιλιάρικα»
Πρόκειται για τις οικογένειες του Γιώργου και του Γιάννη που σκοτώθηκαν το 2024 σε διασταύρωση στην Πάτρα - Ο 32χρονος σεφ κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε 4χρόνια με αναστολή αλλά αφέθηκε ελεύθερος
Ο 18χρονος και ο 19χρονος που σκοτώθηκαν σε δυστύχημα στην Πάτρα το 2024
Εξαφάνιση Λόρα: Έχει δώσει δείγμα DNA ο πατέρας της, ζητήθηκε και από την μητέρα της 16χρονης – Ενεργοποιείται η Eurojust
Για τον εντοπισμό της Λόρα ενεργοποιείται Eurojust, Ευρωπαϊκή δικαστική εντολή, ενώ θα υπάρξουν άρσεις απορρήτου, εξέταση DNA, κατ’ οίκον έρευνες, κινητά και το mail της έρευνας
Η 16χρονη Λόρα