Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Η Henkel Hellas υποστηρίζει το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο (ΠΕΝ)

Η Henkel Hellas υποστηρίζει το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο (ΠΕΝ)

Η νέα παιδική χαρά του ΠΕΝ, η οποία αποτελεί δωρεά της Henkel Hellas, εγκαινιάστηκε επίσημα στις 24 Μαΐου με ένα παιδικό πάρτι. Στις 8 Ιουνίου και για πρώτη φορά, η εταιρεία πραγματοποίησε Ημέρα Εθελοντισμού για όλους τους υπαλλήλους της, οι οποίοι με μεγάλη χαρά και συγκίνηση, συμμετείχαν στην βελτίωση του περιβάλλοντα χώρου του νηπιοτροφείου!

Οι υπάλληλοι της Henkel Hellas και από τους τρεις επιχειρηματικούς τομείς της – των Απορρυπαντικών και Καθαριστικών Οικιακής Χρήσης, των Καλλυντικών/Προϊόντων Ομορφιάς & Προσωπικής Φροντίδας και των Συγκολλητικών Τεχνολογιών – ένωσαν τις δυνάμεις τους για ένα κοινό σκοπό. Σημείο συνάντησης της Ημέρας Εθελοντισμού ήταν η ολοκαίνουργια παιδική χαρά η οποία ήταν δωρεά της Henkel Hellas και η οποία είχε εγκαινιαστεί μερικές μέρες νωρίτερα, γεμίζοντας τον προαύλιο χώρου του ΠΕΝ με χαμόγελα και χαρούμενο παιχνίδι. Στη συνέχεια, όλοι οι υπάλληλοι χωρίστηκαν σε μικρότερες ομάδες, ώστε να προχωρούν παράλληλα τις εργασίες της ημέρας και το βάψιμο των κάγκελων των εξωτερικών χώρων των εγκαταστάσεων. Η πρώτη Ημέρα Εθελοντισμού της Henkel Hellas ήταν μία ημέρα γεμάτη χαμόγελα και συναισθήματα υποστήριξης για τα παιδιά και το προσωπικό του ΠΕΝ.

Ο Γιώργος Τσουνάκης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Henkel Hellas ανέφερε σχετικά: «Είμαστε όλοι πολύ περήφανοι που υποστηρίζουμε ενεργά το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο. Ευχόμαστε τα παιδιά να χαρούν την καινούρια παιδική χαρά και να δημιουργήσουν πολλές χαρούμενες παιδικές αναμνήσεις! Ξεκινήσαμε με τη δωρεά της νέας παιδικής χαράς και συνεχίσαμε με την 1η Ημέρα Εθελοντισμού από όλους τους υπαλλήλους της Henkel και θα συνεχίσουμε με νέες δράσεις. Η Henkel Hellas θα συνεχίσει να υποστηρίζει την τοπική κοινωνία αλλά και να είναι ενεργός αρωγός όσων έχουν ανάγκη».

Η κοινωνική προσφορά – ή η εταιρική υπευθυνότητα – ήταν πάντα αναπόσπαστο μέρος της αίσθησης υπευθυνότητας της Henkel ως εταιρείας. Αφορά σε μια παράδοση η οποία χρονολογείται από τον ιδρυτή της, Fritz Henkel και η οποία έχει ενσωματωθεί στις αξίες της εταιρείας. Η Henkel μαζί με τους υπαλλήλους της, τους συνταξιούχους της, του πελάτες και τους καταναλωτές της υποστηρίζει πολλά προγράμματα εταιρικής υπευθυνότητας σε όλο τον κόσμο.

Πληροφορίες για τη Henkel Hellas

Η Henkel δραστηριοποιείται παγκοσμίως με ένα καλά ισορροπημένο και διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο. Η εταιρεία κατέχει ηγετικές θέσεις με τους τρεις επιχειρηματικούς τομείς της τόσο στο βιομηχανικό όσο και στον καταναλωτικό κλάδο χάρη στις ισχυρές μάρκες, τις καινοτομίες και τις τεχνολογίες της. Ο επιχειρηματικός τομέας Συγκολλητικών Τεχνολογιών της Henkel είναι ο ηγέτης της παγκόσμιας αγοράς συγκολλητικών σε όλα τα τμήματα αγοράς του συγκεκριμένου κλάδου παγκοσμίως. Στους τομείς των Καλλυντικών/Προϊόντων Ομορφιάς & Προσωπικής Φροντίδας και Απορρυπαντικών και Καθαριστικών Οικιακής Χρήσης, η Henkel κατέχει ηγετικές θέσεις σε πολλές αγορές και κατηγορίες ανά την υφήλιο. Έχοντας ιδρυθεί το 1876, η Henkel έχει πίσω της πάνω από 140 χρόνια επιτυχίας. Το 2017 η Henkel σημείωσε πωλήσεις ύψους 20 δισεκατομμυρίων ευρώ και λειτουργικά κέρδη 3.5 δισεκατομμυρίων ευρώ. Οι συνολικές πωλήσεις από τα αντίστοιχα κορυφαία brands από τους τρεις επιχειρηματικούς κλάδους -Loctite, Schwarzkopf και Persil – ανήλθαν στα 6.4 δισεκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία απασχολεί πάνω από 53.000 άτομα παγκοσμίως – μια ομάδα γεμάτη πάθος και διαφορετικότητα που την ενώνει μια ισχυρή εταιρική κουλτούρα, ο κοινός σκοπός για τη δημιουργία βιώσιμης αξίας και οι κοινές αξίες. Ως αναγνωρισμένος ηγέτης σε θέματα αειφορίας, η Henkel βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις πολλών διεθνών δεικτών και κατατάξεων. Οι προνομιούχες μετοχές της Henkel διαπραγματεύονται στο Γερμανικό Χρηματιστηριακό Δείκτη DAX.

Η Henkel Hellas με παρουσία στην Ελλάδα από το 1968, ανήκει σήμερα 100% στην Henkel AG & Co. KGaA Με 220 υπαλλήλους και πωλήσεις ύψους 87 εκατομμύριων ευρώ για το 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το www.henkel.com.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις