Ελλάδα

Η «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» παίζει και εκπληρώνει παιδικές ευχές

Έξι ημέρες απομένουν για να μπούμε στην «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ», να διεκδικήσουμε τρία συλλεκτικά αντικείμενα αγαπημένων καλλιτεχνών και να συμβάλουμε στην πραγματοποίηση τριών παιδικών ευχών.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η πρωτοβουλία “MAD for a Cause” θα τρέχει έως τις 3 Ιουνίου και μέχρι τότε μπορούμε να κατεβάσουμε δωρεάν την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς», να συμμετάσχουμε στις δοκιμασίες και να μαζέψουμε πόντους για να  κερδίσουμε το κοστούμι του Σάκη Ρουβά, τις μπότες της Ελένης Φουρέιρα ή το bomber jacket του SNIK. Όσο εμείς θα παίζουμε ο ΟΠΑΠ θα κάνει πραγματικότητα τις ευχές τριών παιδιών του MakeAWish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Τα αντικείμενα που προσφέρουν οι τρεις καλλιτέχνες για καλό σκοπό βρίσκονται αυτές τις ημέρες στη βιτρίνα του πολυκαταστήματος attica City Link, προκαλώντας το έντονο ενδιαφέρον των περαστικών. Προς μεγάλη τους έκπληξη μάλιστα, μέσα στη βιτρίνα βρέθηκαν και οι ίδιοι οι καλλιτέχνες και μίλησαν στον Θέμη Γεωργαντά για τη συμμετοχή τους στη δράση “MAD for a Cause”, την οποία υλοποιεί ο ΟΠΑΠ σε συνεργασία με το MAD.

Δείτε το βίντεο

https://youtu.be/Bformz_ajy4

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε για να χαρίσουμε παιδικά χαμόγελα είναι τα εξής:

  1. Κατεβάζουμε, χωρίς χρέωση, την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» στο κινητό ή το tablet (Google Play και App Store)
  2. Επιλέγουμε το αντικείμενο του καλλιτέχνη που θέλουμε να αποκτήσουμε
  3. Παίζουμε στα παιχνίδια της εφαρμογής και συγκεντρώνουμε πόντους

Όσο εμείς θα παίζουμε, ο ΟΠΑΠ πραγματοποιεί τις ευχές τριών παιδιών του MakeAWish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γιώργος Μαζωνάκης: «Δεν δόθηκαν στους διασώστες λεπτομέρειες για την κατάστασή του» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας – Τι γνωρίζει για την κηδεία
Μέσω του δικηγόρου, η οικογένεια του Γιώργου Μαζωνάκη ζήτησε διορισμό τεχνικού συμβούλου «που μαζί με τους κρατικούς ιατροδικαστές θα πραγματοποιήσουν τη νεκροψία»
Υπό φύλαξη το ιατρείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο Γιώργος Μαζωνάκης
Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο Μαζωνάκη: Το μηχάνημα πλασταφαίρεσης ήταν σε λειτουργία όταν μπήκαν οι διασώστες - Η κλινική δεν είχε απινιδωτή
«Η πλασμαφαίρεση γίνεται σε νοσοκομείο και όχι σε ιατρείο, η γιατρός δεν είχε ειδίκευση και την κλινική δεν είχαν απινιδωτή» καταγγέλλει η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη
Γιώργος Μαζωνάκης