Ελλάδα

Η Ρωσία γιόρτασε στην Αθήνα την εθνική της ημέρα

Με την καθιερωμένη δεξίωση της ρωσικής πρεσβείας στην Αθήνα γιορτάστηκε το βράδυ της Τρίτης (11.6.2019) στην Ελλάδα η Ημέρα της Ρωσίας, της εθνικής εορτής της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Ο οικοδεσπότης Ρώσος πρέσβης στην Αθήνα, Αντρέι Μάσλοβ, υποδέχθηκε σε κλίμα εγκαρδιότητας τους δεκάδες καλεσμένους που αποδέχθηκαν την πρόσκλησή του και έδωσαν το “παρών” στον εορτασμό της Ημέρας της Ρωσίας στην Ελλάδα.

Δεχόμενος τις ευχές για την εθνική επέτειο, ο κ. Μάσλοβ καλωσόρισε τους προσκεκλημένους από τον πολιτικό, διπλωματικό, στρατιωτικό, επιχειρηματικό, εκκλησιαστικό, δημοσιογραφικό, ακαδημαϊκό κόσμο της χώρας μας, καθώς και μέλη της ρωσικής κοινότητας που ζουν στην Ελλάδα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης και ο γενικός γραμματέας Ευρωπαϊκών Υποθέσεων στο υπουργείο Εξωτερικών Παναγιώτης Παυλόπουλος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πάτρα: Σε ΜΕΘ Ιωαννίνων και σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 42χρονος που καταπλακώθηκε από το αυτοκίνητό του
Η οικογένεια του 42χρονου έδινε αγώνα να βρει κρεβάτι στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Πάτρας, αλλά δυστυχώς ήταν όλα γεμάτα και έτσι το θύμα νοσηλευόταν σε θάλαμο στα χειρουργεία
Αυτοκίνητο
Κλειστά τα σχολεία τη Δευτέρα στον δήμο Μαντουδίου και Λίμνη Αγίας Άννας λόγω των σεισμών - Έλεγχος στις ρωγμές των κτιρίων
Αν και οι σεισμολόγοι είναι καθησυχαστικοί για τους σεισμούς, οι αρμόδιες αρχές αποφάσισαν το κλείσιμο των σχολείων για την ασφάλεια των μαθητών
Ρωγμές