Ελλάδα

Η Σία Κοσιώνη βγήκε από την εντατική

Μεταφέρθηκε σε απλό θάλαμο νοσηλείας όπου συνεχίζεται η αποθεραπεία της
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Σία Κοσιώνη βγήκε τη Δευτέρα (26.01.2026) από την εντατική του νοσοκομείου, όπου βρίσκεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα, με πνευμονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η υγεία της γνωστής δημοσιογράφου παρουσίασε σημαντικά σημάδια βελτίωσης. Έτσι, οι θεράποντες γιατροί της Σίας Κοσιώνη αποφάσισαν να μεταφερθεί σε απλό θάλαμο νοσηλείας του νοσοκομείου, όπου συνεχίζεται η αποθεραπεία της.

Σημειώνεται ότι η Σία Κοσιώνη έχει προσβληθεί από πνευμονιόκοκκο.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ ένιωσε αδιαθεσία με προβλήματα στην αναπνοή της, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να βρεθεί στα τηλεοπτικά της καθήκοντα την Πέμπτη (22.01.2026) και να μεταφερθεί σε γνωστό νοσοκομείο των νοτίων προαστίων. 

«Έχω μιλήσει με τον Κώστα Μπακογιάννη από την πρώτη στιγμή για να δω πώς είναι. Είναι σε μια κατάσταση σταθερή, δεν υπάρχει κάποιο κίνδυνος. Είναι σε μια συνθήκη ξεκούρασης και ανάρρωσης και αναμονής για να πάρει εξιτήριο. Είναι δυνατή, είναι σταθερή και είναι κάτι που αντιμετωπίζεται και σύντομα θα είναι πάλι στις επάλξεις», είπε ο συνεργάτης της δημοσιογράφου, Γιώργος Λεμπέσης το πρωί της Δευτέρας.

Σημειώνεται ότι ο πνευμονιόκοκκος είναι ένα βακτήριο που αποτελεί μία από τις συχνότερες αιτίες λοιμώξεων του αναπνευστικού συστήματος παγκοσμίως. Παρόλο που μπορεί να προκαλέσει ήπιες καταστάσεις, όπως ωτίτιδα ή ιγμορίτιδα, η ικανότητά του να εισχωρεί στους πνεύμονες μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρή πνευμονία, όπως συνέβη στην περίπτωση της Σίας Κοσιώνη.

Ρεπορτάζ: Γιάννα Σουλάκη

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα μηνύματα που έστελναν τα μέλη του κυκλώματος με τη φοροδιαφυγή και τους «αχυρανθρώπους» - «Κάνω έναρξη τον νέο με την πιτσαρία, κάνε πιστοποίηση της ταυτότητας»
Είχαν στήσει τέσσερα δίκτυα με επικεφαλής δικηγόρους και λογιστές και τα οποία έλεγχαν δεκάδες καταστήματα εστίασης και κέντρα διασκέδασης χρησιμοποιώντας διάφορους «αχυρανθρώπους», από σερβιτόρους, πορτιέρηδες και λαντζέρισες μέχρι και... νεκρούς
18 συλλήψεις από την ΑΑΔΕ 48
Ερρίκος Πετιλόν: Οι έρωτες με την Ούρσουλα Άντρες και την πριγκίπισσα Στεφανί, η οικονομική καταστροφή και η φυλάκιση στο Μαϊάμι για ναρκωτικά
Στα μέσα της δεκαετίας του 1970, η φωτογράφος Καλλιόπη τον εντόπισε στο νησί και του πρότεινε φωτογράφιση για την ιταλική Vogue
Ο Ερρίκος Πετιλόν
Κύκλωμα φοροδιαφυγής στη Θεσσαλονίκη: Τα τέσσερα δίκτυα, ο ταμίας, η λαντζέρισα και ο ντελιβεράς – 12 «αχυράνθρωποι» ήταν νεκροί
Οι πληροφορίες από τη δικογραφία που συμπληρώνεται μέρα με τη μέρα αναφέρουν πως οι 917 εταιρείες που ελέγχονται στην υπόθεση άφησαν φέσι στο δημόσιο ύψους 206.269.437 ευρώ
Συλληφθέντες κυκλώματος με τους αχυρανθρώπους 49