Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Η υπηρεσία που βοηθάει χιλιάδες οδηγούς να μειώσουν το κόστος της ασφάλειας του οχήματός τους!

Η υπηρεσία που βοηθάει χιλιάδες οδηγούς να μειώσουν το κόστος της ασφάλειας του οχήματός τους!

Διαδικτυακή ή «παραδοσιακή» ασφάλιση;

Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα που απασχολεί τους καταναλωτές από τότε που η ψηφιακή τεχνολογία μπήκε στις ζωή μας και έφερε ανατροπές σε όλα τα επίπεδα.

Από τότε που οι online ασφαλιστικές άρχισαν να κερδίζουν μερίδιο αγοράς, αρχικά με χαμηλότερες τιμές και στη συνέχεια με καινοτόμες υπηρεσίες που είχαν βασικό χαρακτηριστικό την ταχύτερη εξυπηρέτηση λόγω της αξιοποίησης των τεχνολογικών εφαρμογών. Όμως οι «παραδοσιακές ασφαλιστικές αντεπιτέθηκαν, δημιούργησαν τα δικά τους τεχνολογικά εργαλεία και εκσυγχρόνισαν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Εσύ τι θα επιλέξεις; Γνωρίζεις τα προτερήματα και μειονεκτήματά τους; Μπορείς να κάνεις την απαιτούμενη έρευνα αγοράς πριν συνάψεις την ασφάλεια αυτοκινήτου σου;

Το insurancemarket.gr είναι για μία ακόμη φορά στο πλευρό σου για να σε βοηθήσει να βρεις απαντήσεις και να επιλέξεις το καλύτερο για σένα καθώς σου δίνει τη δυνατότητα να συγκρίνεις τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες μέσα σε 1’ απλά βάζοντας την πινακίδα σου! Αυτός, άλλωστε, είναι ο λόγος που 1.000.000 νέοι χρήστες ετησίως επιλέγουν την πλατφόρμα του insurancemarket για να βρουν το ασφαλιστικό πρόγραμμα που επιθυμούν και η 1 στις 3 online ασφαλίσεις γίνεται μέσω της πλατφόρμας του.

Σήμερα, το insurancemarket πρωτοπορεί ξανά, κάνοντας ένα ακόμη βήμα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του. Πλέον, οι χρήστες του έχουν περισσότερες επιλογές από ποτέ, καθώς μπορούν να συγκρίνουν με ένα κλικ και τις μεγαλύτερες online ασφαλιστικές εταιρείες Anytime και Hellas Direct μαζί! Το insurancemarket.gr είναι ο μόνος διαμεσολαβητής αυτή την στιγμή που έχει συνεργασία με την Hellas Direct και με αυτήν φτάνει τις συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρείες που συγκρίνονται στην πλατφόρμα του στις 24!

Η «καλύτερη ασφαλιστική υπηρεσία» της χώρας,  όπως τη χαρακτηρίζουν το όσοι την χρησιμοποιούν, φέρνει «παραδοσιακές» και διαδικτυακές ασφαλιστικές στην οθόνη του υπολογιστή ή της έξυπνης συσκευής σου κάνοντας την έρευνα αγοράς πιο εύκολη από ποτέ!

Σε έναν κλάδο με δύσκολες έννοιες και αρκετές τεχνικές λεπτομέρειες, που ωστόσο είναι πολύ σημαντικές για την αποτελεσματικότητα της ασφάλισης, το insurancemarket αποτελεί τον μεγαλύτερο σύμμαχό σου στην επιλογή του καλύτερου για εσένα ασφαλιστικού προϊόντος εύκολα και γρήγορα από την πολυθρόνα του σπιτιού σου!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις