Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Iconic Santorini: Μία μοναδική επιλογή για ποιότητα στις διακοπές σας!

Iconic Santorini: Μία μοναδική επιλογή για ποιότητα στις διακοπές σας!

Σαντορίνη, μαγική θέα, μοναδική πολυτέλεια. Λίγο πριν ετοιμάσουμε βαλίτσες, ανακαλύψαμε τον δικό μας «επίγειο» παράδεισο, το Iconic Santorini.

Καθώς έφτασε η στιγμή να αποδράσουμε, τι καλύτερο από έναν επίγειο Παράδεισο που θα σας κάνει να ξεχάσετε όσα φόρτωναν την καθημερινότητά σας. Η Σαντορίνη, η θέα της, η πολυτέλεια, οι ανέσεις, το Iconic Santorini. Ένα μοναδικό καταφύγιο για αυτό το καλοκαίρι.

Η σιωπή του απόλυτου κάλλους. Ησυχία. Στο ψηλότερο σημείο της Καλντέρας, στο φωτογενές Ημεροβίγλι. Παίρνεις βαθιές ανάσες υψηλής αισθητικής, το βλέμμα καθαρίζει από τις εικόνες της πόλης, και η ψυχή ξαναβρίσκει πλέον τις ισορροπίες της. Στο boutique hotel Iconic Santorini τα πάντα έχουν σημασία -μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας.

Με έδρα την ειδυλλιακή Σαντορίνη, τα καταλύματά του ξεπροβάλουν μέσα από σπήλαιο στο γραφικό Ημεροβίγλι και σε ανταμείβουν με θέα που κόβει την ανάσα. Το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου στο πιάτο σου. Ένα ξενοδοχείο όπου θα απολαύσεις το πιο ξακουστό ηλιοβασίλεμα πασπαλισμένο με έξτρα δόση μαγείας από το κέντρο της καλντέρας.

Εκεί που οι υπηρεσίες πέντε αστέρων συνυπάρχουν αρμονικά με τη μαγεία του τοπίου. Και το privacy συναντά τον ορισμό του. Αν ανήκεις σε εκείνη την κατηγορία που δεν διαπραγματεύεται τις απαιτήσεις, αν αναζητάς υψηλά στάνταρ στη διαμονή σου, τότε βρίσκεσαι στο σωστό σημείο της Καλντέρας. Σε ένα ξενοδοχείο που κατάφερε να διατηρήσει αναλλοίωτη την αυθεντική αρχιτεκτονική της Σαντορίνης.

Λιτές γραμμές και απλά υλικά συνυπάρχουν αρμονικά με το περιβάλλον. Βουτάς στην πισίνα και παραδίδεσαι στην υπογραμμισμένη ελληνικότητα. Του μπλε, του ανοιχτού ορίζοντα, της παράδοσης που συναντά τη σύγχρονη τεχνολογία με μοναδικό στόχο την ικανοποίησή σου. Έχεις τα πάντα.

Ο ορισμός της καλοκαιρινής ευτυχίας… Θέα που αποστομώνει, ο ήχος της φύσης, οι μυρωδιές των βοτάνων και η γεύση της αυθεντικής ελληνικής κουζίνας. Υψηλή γαστρονομία που υποκλίνεται στις παραδοσιακές συνταγές και τα ντόπια προϊόντα. Στο εστιατόριο Pergola, η λιτή αισθητική σέβεται τον αμφιβληστροειδή σου και σου προσφέρει όλα όσα ορίζει η τελειότητα.

Μιλάμε για ένα ξενοδοχείο όπου όσοι έχουν τη δυνατότητα να επενδύσουν τα χρήματά τους δεν θα μετανιώσουν στιγμή. Μια ιδανική επιλογή στο νησί των ερωτευμένων για να αναζωογονήσεις το σώμα και να χαλαρώσεις την ψυχή που σου υπόσχεται πολλά. Και σε εμπνέει έτσι απλά να επιστρέφεις κάθε φορά.

Οι μέρες και οι νύχτες σου μόλις απόκτησαν Iconic διαστάσεις…

Για περισσότερες πληροφορίες κάνε κλικ εδώ!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις