Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Ιδέες για μονοήμερη εκδρομή και μπάνιο εκτός Αττικής

Ιδέες για μονοήμερη εκδρομή και μπάνιο εκτός Αττικής

Συχνά θες να πας μια μονοήμερη για μπάνιο κοντά στο σπίτι σου αλλά να νιώθεις ότι έχεις φύγει και λίγο πιο μακριά. Να κάνεις, δηλαδή, μια εξόρμηση εκτός Αττικής αλλά τόσο κοντινή ώστε να σου επιτρέψει να είσαι σπίτι σου το ίδιο βράδυ.

Κι όμως μπορείς να το κάνεις πολύ πιο εύκολα απ’ ό,τι φαντάζεσαι. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις οργάνωση ώστε να ξέρεις από πριν πού θα πας και να έχεις μαζί σου και όλα τα απαραίτητα. Έτσι ακόμη κι αν δεν βρεις κάποιο μαγαζί ανοιχτό ή θες να πας σε μια πιο απομονωμένη παραλία, να μην δυσκολευτείς. Η μονοήμερη για μπάνιο εκτός Αττικής δεν είναι και τόσο δύσκολη υπόθεση και μάλιστα το πιθανότερο είναι ότι θα περάσεις και πολύ καλά.

Ετοίμασε, λοιπόν, τα πράγματά σου, βάλε στο πορτ μπαγκάζ τα απαραίτητα… και έφυγες!

Παραλία Βραχατίου: Η ιδανική παραλία για μπάνιο εκτός Αττικής το οποίο όμως μοιάζει να είναι σε απόσταση δίπλα από το σπίτι σου. Ο λόγος για το Βραχάτι ή αλλιώς την κοσμοπολίτικη γωνιά της Πελοποννήσου η οποία είναι μόλις 12 χιλιόμετρα δυτικά της Κορίνθου και 93 χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα. Θα κάνεις λιγότερο από δύο ώρες με την νέα εθνική οδό από την Πάτρα.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις