Ελλάδα

Ηγουμενίτσα: Τα χαρμόσυνα νέα που έμαθαν 2 παιδιά που επέβαιναν στο Norman Atlantic!

Στις 19.30, το απόγευμα της Δευτέρας, έφθασε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας το οχηματαγαγωγό πλοίο Cruise Europa ,με 69 διασωθέντες απο το μοραίο πλοίο Norman Atlantic, με τους περισσότερους απο αυτούς να είναι Έλληνες.

Πρώτα κατέβηκαν 2 παιδάκια που έμοιαζαν σαν να μην πίστευαν ότι ο εφιάλτης που έζησαν είχε τελειώσει. Τα παιδιά, τα οποία παρέλαβε πυροσβεστικό όχημα για να τα μεταφέρει στην Πάτρα, πληροφορήθηκαν πολύ ευχάριστα νέα κατά την άφιξή τους στην Ηγουμενίτσα. 

Ο πατέρας τους είναι ανάμεσα στους διασωθέντες όπως και η μητέρα τους και έτσι σύντομα θα σμίξουν και πάλι όλη η οικογένεια.

ΠΗΓΗ: EPIRUS TV

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα