Ελλάδα

Νεκρός 24χρονος στην Ημαθία: Έπεσε με το αυτοκίνητό του σε αρδευτικό κανάλι

Τουλάχιστον 6 πυροσβέστες με 3 οχήματα συμμετείχαν στην επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Δευτέρας (22.06.2026) στην Ημαθία, με περαστικούς να ειδοποιούν τις αρχές για άνδρα που έπεσε με το αυτοκίνητό του σε αρδευτικό κανάλι.

Το σοβαρό τροχαίο έγινε στην περιοχή Νησέλλι Ημαθίας, τα ξημερώματα. Στο σημείο έσπευσε μεγάλη πυροσβεστική δύναμη για τον απεγκλωβισμό του 24χρονου άνδρα από το αυτοκίνητο και την ανάσυρσή του από το αρδευτικό κανάλι.

Τουλάχιστον 6 πυροσβέστες με 3 οχήματα συμμετείχαν στην επιχείρηση.

Εν τέλει ο άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο και ο νεαρός άνδρας έχασε τη ζωή του, είναι ακόμα σε εξέλιξη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γιώργος Μαζωνάκης: Οι καταθέσεις των δύο εργαζομένων στο Κολωνάκι γεννούν νέα ερωτήματα – «Μου είπε η γιατρος τι να καταθέσω»
Η νοσηλεύτρια και η γραμματέας του ιατρείου της Καρνεάδου υποστηρίζουν ότι τους ζητήθηκε να αποκρύψουν στοιχεία - Τι καταθέτουν για τις κρίσιμες στιγμές πριν φτάσει το ΕΚΑΒ
Γιώργος Μαζωνάκης: Οι καταθέσεις των δύο εργαζομένων στο Κολωνάκι γεννούν νέα ερωτήματα – «Μου είπε η γιατρος τι να καταθέσω»