Ελλάδα

Ηράκλειο: 16χρονος ξυλοκοπήθηκε από παρέα ανηλίκων – Είχε πάει να πάρει πίσω το κράνος που του έκλεψαν

Για το περιστατικό έχουν γίνει συνολικά εννέα συλλήψεις, πέντε ανήλικοι και τέσσερις γονείς, καθώς δύο από τους ανήλικους είναι αδέλφια

Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα μεταφέρθηκε ένας 16χρονος, χθες Δευτέρα 17/11, μετά από ξυλοδαρμό, αφού μία «συμμορία» ανηλίκων του επιτέθηκε και τον έδειρε στη μέση του δρόμου στο Ηράκλειο.

Το περιστατικό έγινε στην οδό Παπαπέτρου Γαβαλά στο Ηράκλειο και αιτία του ξυλοδαρμού φαίνεται να ήταν η κλοπή ενός προστατευτικού κράνους οδήγησης. Ο 16χρονος, ο οποίος είχε καταγγείλει την κλοπή του κράνους πριν από 15 ημέρες, πληροφορήθηκε από φίλο του ότι είδε το κλοπιμαίο στην κατοχή ενός άλλου εφήβου.

Όταν το θύμα προσπάθησε να διαπιστώσει αν όντως είχε εκείνος το κράνος, δέχθηκε άγρια επίθεση από την παρέα του ανήλικου.

Ο ανήλικος μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου με τραύματα στο κεφάλι και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αποχώρησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, για το περιστατικό έχουν γίνει συνολικά εννέα συλλήψεις: πέντε ανήλικοι και τέσσερις γονείς, καθώς δύο από τους ανήλικους είναι αδέλφια.

Ακόμα, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Cretalive, ένας από τους δράστες φέρεται να βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο το σκηνικό του ξυλοδαρμού, ενώ προκλήθηκαν φθορές και στη μηχανή του 16χρονου, ιδιοκτησίας του πατέρα του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στα χέρια της ΕΛΑΣ βίντεο με το θύμα να ψεκάζει με σπρέι πιπεριού τον 29χρονο στον Νέο Κόσμο - Από πνευμονικό οίδημα κατέληξε ο 58χρονος
«Το χέρι του δούλευε σαν κομπρεσέρ. Ο άνθρωπος δεν ξανασηκώθηκε», περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας για την επίθεση του 29χρονου στο θύμα
Το λευκό αυτοκίνητο του 58χρονου
33
Στη φυλακή πέντε μέλη της εγκληματικής οργάνωσης Ρομά που εξαπατούσε πολίτες – Ανάμεσά τους ο αρχηγός της σπείρας
Αύριο αναμένεται να απολογηθούν ακόμα 20 μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, ανάμεσά τους και η γνωστή αθλήτρια - Η λεία τους ανέρχεται στα 35 εκατομμύρια ευρώ
Αστυνομικοι 8