Ελλάδα

Ηράκλειο: Ένα τρίχρονο αγοράκι παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο του πατέρα του – Μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ

Αρχικά, το παιδάκι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και στη συνέχεια στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένα τρίχρονο αγοράκι παρασύρθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 22 Σεπτεμβρίου, στο Ηράκλειο στην περιοχή Μοίρες, από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πατέρας του και βρίσκεται στη ΜΕΘ.

Το περιστατικό στο Ηράκλειο σύμφωνα με το Cretalive έγινε κάτω από αδιευκρίνιστες για την ώρα συνθήκες ενώ υπήρξε κινητοποίηση των αρχών για τη μεταφορά του παιδιού σε νοσοκομείο και συγκεκριμένα στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Αρχικά, το παιδάκι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και στη συνέχεια στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Οι γιατροί που εξέτασαν το αγοράκι διαπίστωσαν ότι έχει υποστεί θλάσεις στον πνευμοθώρακα και είναι αναγκαία η αναπνευστική υποστήριξη.

Για τον λόγο αυτό το παιδί θα μεταφερθεί στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο διερευνώνται.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ηφαίστειο Σαντορίνης: Ένας 15χρονος που δεν πρόλαβε να ξεφύγει από το τσουνάμι μπορεί να αλλάξει τη χρονολογία της προϊστορικής έκρηξης
Η νέα ανάλυση του σκελετού, μέσω ραδιοχρονολόγησης, φαίνεται να τοποθετεί την έκρηξη περίπου στο 1500 π.Χ., δηλαδή νωρίτερα από προηγούμενες εκτιμήσεις που έκαναν λόγο για το 1600 π.Χ.
Στιγμιότυπο από τον αρχαιολογικό χώρο του Ακρωτηρίου, στην Σαντορίνη