Ελλάδα

Ηράκλειο: Σοβαρό επεισόδιο με μαχαιρώματα και πυροβολισμούς έξω από μπαρ – Στο νοσοκομείο ο «πορτιέρης»

Του επιτέθηκαν γιατί δεν τους άφησε να μπουν στο μπαρ - Πληροφορίες για μία σύλληψη

Σοβαρό επεισόδιο με μαχαιρώματα και πυροβολισμούς, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πρωτομαγιάς στο Ηράκλειο, με 3 νεαρούς να επιτίθονται σε «πορτιέρη» όταν εκείνος δεν τους άφησε να μπουν στο μπαρ.

Το επεισόδιο έγινε στο κέντρο του Ηρακλείου και μάλιστα σε γνωστό μπαρ της περιοχής. Τοπικά μέσα μεταδίδουν πως δράστες της επίθεσης ήταν 3 νεαροί, οι 2 από αυτούς αδέλφια. Όλα φέρεται πως έγιναν όταν οι άνδρες πήγαν να μπουν στο μπαρ αλλά ο «πορτιέρης» τους αρνήθηκε. Αν και ενοχλήθηκαν, έφυγαν από το σημείο αλλά λίγη ώρα μετά επέστρεψαν δριμύτεροι.

Προτάσσοντας τα όπλα τους, ακινητοποίησαν τον «πορτιέρη» αλβανικής καταγωγής ενώ τον τραυμάτισαν στον μηρό με μαχαίρι. Στη συνέχεια το «έβαλαν στα πόδια».

Βρίσκοντας όση δύναμη του είχε απομείνει, ο πορτιέρης μαζί με άλλους θαμώνες του μπαρ, ξεκίνησαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Οι νεαροί μπήκαν ανάποδα στην λεωφόρο Ιωνίας όπου και ακολούθησε, όπως φαίνεται, άλλο επεισόδιο

Πάνω στην καταδίωξη φέρεται μάλιστα να τράκαραν και αυτοκίνητα τους. Ένα από τα εμπλεκόμενα οχήματα ήταν σταθμευμένο ανάποδα στη λεωφόρο, με σπασμένα τζάμια και γεμάτο αίματα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Αρχές έχουν προχωρήσει σε μία σύλληψη, ενώ οι έρευνες από την Ασφάλεια Ηρακλείου συνεχίζονται.

Πληροφορίες cretalive.gr 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Με αρματαγωγό έφτασαν στην Κρήτη οι 175 ακτιβιστές του στολίσκου για τη Γάζα «Global Sumud Flotilla»
Οι ακτιβιστές, άνδρες και γυναίκες διαφορετικών εθνικοτήτων – ανάμεσά τους και Έλληνες – μεταφέρθηκαν με αρματαγωγό σε θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του Αθερινόλακκου στο Λασίθι
O στολισκός που έφτασε στην Κρήτη
Σπαραγμός και λευκά μπαλόνια στην κηδεία του 13χρονου Κωνσταντίνου που σκοτώθηκε σε τροχαίο με πατίνι στην Ηλεία
Η κηδεία έγινε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μακρισίων, όπου πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί για να πει το τελευταίο «αντίο» στο άτυχο παιδί
Κηδεία του 13χρονου που σκοτώθηκε με το πατίνι στην Ουκρανία
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
Παρέμβαση εισαγγελέα για τον ακρωτηριασμό του 5χρονου σε νηπιαγωγείο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης
Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου με χειρουργική επέμβαση έγινε προσπάθεια συγκόλλησης και οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για την κατάσταση της υγείας
Το νηπιαγωγείο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης
8