Ελλάδα

Ηράκλειο: Χτύπησε άγρια 35χρονο με δρεπάνι – Στο νοσοκομείο το θύμα, συνελήφθη ο δράστης

Ο 32χρονος πρόλαβε να τραυματίσει τον άνδρα σε πρόσωπο και σώμα με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο νοσοκομείο για να λάβει την απαραίτητη φροντίδα

Τραύματα σε πρόσωπο και σε σώμα με το δρεπάνι του, προκάλεσε ένας 32χρονος άνδρας σε έναν 35χρονο μετά από καυγά που είχαν στο Ηράκλειο.

Η άγρια επίθεση που ξεσήκωσε όλο το Ηράκλειο έγινε τα μεσάνυχτα (19.09.2025), όταν οι 2 άνδρες, με καταγωγή από το Πακιστάν, συναντήθηκαν και ξεκίνησαν να λογομαχούν. Όπως αποδείχθηκε, η μία κουβέντα έφερε την άλλη με αποτέλεσμα ο καυγάς να μετατραπεί σε αιματηρό επεισόδιο μιας και ο 32χρονος άρπαξε το δρεπάνι και ξεκίνησε να κυνηγά τον 35χρονο.

Ο 32χρονος πρόλαβε να τραυματίσει τον άνδρα σε πρόσωπο και σώμα με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο νοσοκομείο για να λάβει την απαραίτητη φροντίδα.

Ο δράστης τράπηκε σε φυγή αλλά η αστυνομία ξεκίνησε να τον αναζητά ώσπου εν τέλει τον εντόπισε και συνελήφθη.

Πληροφορίες από cretapost.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ανοίγει ξανά η υπόθεση θανάτου δύο αδερφών από φωτιά στη Ναύπακτο το 2024 - Οι ομοιότητες με την υπόθεση του Κολωνακίου
Είχε θεωρηθεί ότι ο 84χρονος είχε βάλει φωτιά, απελπισμένος με την κατάσταση υγείας της αδερφής του - Οι τοξικολογικές έδειξαν ότι είχε πάρει ηρεμιστικά χωρίς συνταγογράφηση - Εξετάζεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας
Περιπολικό