Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Ηθοποιός που καταγγέλλει γνωστό σκηνοθέτη για βιασμό: «Είμαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση»

Ηθοποιός που καταγγέλλει γνωστό σκηνοθέτη για βιασμό: «Είμαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση»

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι η ηθοποιός που κατήγγειλε γνωστό σκηνοθέτη για βιασμό. Πληροφορίες του ALPHA αναφέρουν ότι σήμερα αναμένεται να συναντηθεί με τον δικηγόρο της. 

«Είμαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση» είπε η 33χρονη ηθοποιός, σε δήλωση της στον ALPHA αφού έγινε γνωστό ότι καταγγέλλει γνωστό σκηνοθέτη για τον βιασμό της. «Σήμερα θα συναντηθώ με τον δικηγόρο μου» προσθέτει. 

Η 33χρονη σήμερα ηθοποιός – σύμφωνα με την καταγγελία – έπεσε θύμα βιασμού από γνωστό σκηνοθέτη το 2010, στα πρώτα της βήματα στον χώρο. Σύμφωνα με την ίδια, οι δυο τους διατηρούσαν φιλικές σχέσεις και ένα βράδυ την κάλεσε για δείπνο και μετά θα ακολουθούσε έξοδος με κοινούς φίλους. Ο 58χρονος – σύμφωνα πάντα με την καταγγελία – φρόντισε να γίνει άφθονη κατανάλωση αλκοόλ και την διάρκεια του δείπνου τους και αφού η νεαρή κοπέλα ένιωσε αδιαθεσία οδηγήθηκαν στο αμάξι όπου φέρεται να την βίασε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τραγικό περιστατικό συνέβη όταν ήταν μόλις 21 ετών, βρήκε όμως την δύναμη σήμερα – στα 33 της – τη δύναμη να το καταγγείλει μετά το ελληνικό me too. Μετά την μήνυση της ηθοποιού, η υπόθεση πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης και δόθηκε εντολή για διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας.

Με πληροφορίες από ALPHA

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις