Ελλάδα

Καιρός – Meteo: Καλοκαιρινό σκηνικό την Παρασκευή 15/04

Ανεβαίνει και άλλο η θερμοκρασία την Παρασκευή 15 Απριλίου σύμφωνα με το Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου.

Συγκεκριμένα ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο, κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Ειδικότερα θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 2 έως 21 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 1 έως 23, στην Ήπειρο από 3 έως 25 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 2 έως 23, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 24 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 7 έως 23 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 3 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες γενικά διευθύνσεις και στο Ιόνιο από ανατολικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 5-6 Μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός με παροδικά αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 3 Μποφόρ και στα ανατολικά έως 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς, στα βόρεια όμως θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται επίσης αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Ειρήνης Μουρτζούκου το 2023 όταν «αναζητούσε απαντήσεις» για το θάνατο των μωρών της
Δύο χρόνια πριν συλληφθεί για το «θρίλερ» της Αμαλιάδας, η Ειρήνη Μουρτζούκου είχε «συστηθεί» στο τηλεοπτικό κοινό ως η μητέρα που έχασε δύο μωρά μέσα σε σχεδόν ένα χρόνο
Ειρήνη Μουρτζούκου: Τι έλεγε στην πρώτη τηλεοπτική εμφάνισή της το 2023